Football Talk

Αρτέτα: «Τρομερό να αλλάζεις την ψυχολογία του club - Ο Μαρτινέλι παίζει εκεί που αποδίδει καλύτερα!» (vid)

Αρτέτα: «Τρομερό να αλλάζεις την ψυχολογία του club - Ο Μαρτινέλι παίζει εκεί που αποδίδει καλύτερα!» (vid)

Σε μία από τις καλύτερες φάσεις της μετά την αποχώρηση του Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται η Άρσεναλ, πράγμα που πιστώνεται αποκλειστικά στον Μικέλ Αρτέτα. Για αυτό και για πολλά ακόμη ζητήματα που αφορούν τους «κανονιέρηδες», μίλησε αποκλειστικά στο Sky Sports ο προπονητής της ομάδας!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κυλά η φετινή σεζόν για την Άρσεναλ, με τον Μικέλ Αρτέτα να αφήνει τους «κανονιέρηδες» μόνους πρώτους στην κορυφή της βαθμολογίας, και στο +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι, πριν από την διακοπή της Premier League για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Η ψυχολογία όλων στον σύλλογο έχει διαφοροποιηθεί και ο Ισπανός προπονητής αισθάνεται αισιόδοξος για την συνέχεια, με την Άρσεναλ να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στη Boxing Day, υποδεχόμενη στο Βόρειο Λονδίνο τη Γουέστ Χαμ.

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Μικέλ Αρτέτα στον Τζέιμι Κάραγκερ, για λογαριασμό του Sky Sports, παραδεχόμενος πως είναι μεγάλη τιμή για αυτόν να ορίζεται ως ο βασικός υπεύθυνος για την πορεία των «κανονιέρηδων».

Ξενάγησε τον πρώην ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ στο Colney, συζήτησαν περί τακτικής και αναφέρθηκε και στον Γκάμπριελ Μαρτινέλι και στην θέση που προσφέρει περισσότερα ο Βραζιλιάνος εξτρέμ.

Σήμερα αναμένεται να δημοσιευτεί ολόκληρη η συνέντευξη! Μέχρι τότε, δείτε ένα μικρό απόσπασμα από όσα αναμένεται να… μάθουμε:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0