Football Talk

Ολυμπιακός: «Ας αποφασίσουν όλοι χωρίς εξαίρεση, ή θα είναι με το ποδόσφαιρο ή με το βάλτο»

Ολυμπιακός: «Ας αποφασίσουν όλοι χωρίς εξαίρεση, ή θα είναι με το ποδόσφαιρο ή με το βάλτο»
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Β' ομάδας με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο, ρίχνοντας «βέλη» στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, και καλώντας τον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη να επέμβει!
Σχετικά Άρθρα

Ο Ολυμπιακός Β' αποφάσισε την αποχώρησή του από τον αγώνα στο Ελ Πάσο με αντίπαλο την Athens Καλλιθέα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις διαιτητικές αποφάσεις. Μετά την οριστική διακοπή του παιχνιδιού, ο πρόερδος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε στο γήπεδο όπου παρέμεινε για ένα μικρό χρονικό διάστημα και έπειτα αποχώρησε δίχως να πραγματοποιήσει κάποια δήλωση, για να ακολουθήσει λίγη ώρα μετά επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης για τα όσα συνέβησαν στο ματς.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ τονίζει ότι «το ζήτημα δεν αφορά το ματς με την Καλλιθέα και την αλλοίωση αποτελέσματος», αλλά το «βρώμικο κύκλωμα που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ως εδώ και μη παρέκει. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και οι φίλαθλοί του δεν θα ανεχθούν ούτε μια ημέρα πλέον τα όργανα του παραποδοσφαίρου να ξεφτιλίζουν ό,τι έχει απομείνει.

Το ζήτημα δεν είναι η «με το έτσι θέλω» αλλοίωση αποτελέσματος στην Καλλιθέα και μάλιστα σε παιχνίδι με τηλεοπτική κάλυψη, που δείχνει και το θράσος τους.

Σε κάθε αγωνιστική της Super League 2 γελοιοποιείται το ποδόσφαιρο από τους στοιχηματζήδες, τους παραβατικούς και τα πιόνια τους και πνίγονται ακόμα και οι ελάχιστες ομάδες που προσπαθούν να παράγουν ποδόσφαιρο.

Το ζήτημα, λοιπόν, δεν είναι οι αμέτρητες αλλοιώσεις σε παιχνίδια της ομάδας μας και πάντα εναντίον μας, αλλά και σε παιχνίδια άλλων ομάδων, με τους διαιτητές που ορίζουν και ελέγχουν οι διεφθαρμένοι Μάνταλος και Μπένετ. Για τα έργα και τις ημέρες τους στην ΚΕΔ/ΕΠΟ θα ενημερωθούν οι υπερεθνικές Ομοσπονδίες FIFA/UEFA και από εμάς, με εικόνα από το θλιβερό Πρωτάθλημα της SL2.

Το ζήτημα είναι ότι η γάγγραινα γεμίζει το σώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και κάθε Κυριακή απίθανοι τύποι δίνουν εξετάσεις για να γίνουν αρεστοί στο βρόμικο κύκλωμα που διοικεί δυστυχώς το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΕΠΟ του Μπαλτάκου.

Όλοι πλέον καλούνται να πάρουν θέση. Με πρώτη την Πολιτεία και τον Υπουργό κ. Αυγενάκη. Θα αφήσουν το ποδόσφαιρο να πνιγεί στο βούρκο που το έριξαν ή επιτέλους θα το πάνε στην επόμενη ημέρα; Τους ενδιαφέρουν περισσότερο οι πραγματικές ομάδες και οι φίλαθλοί τους και οι σοβαροί επενδυτές ή τους ενδιαφέρουν περισσότερο οι παραβατικοί και το παρασκήνιο;

Ας αποφασίσουν όλοι χωρίς εξαίρεση. Ή θα είναι με το ποδόσφαιρο ή με το βάλτο. Ή θα είναι δίπλα μας να πάμε παρακάτω και να έχει ελπίδα το άθλημα ή θα συντριβούν μαζί με το παραποδόσφαιρο.

ΥΓ.: Φυσικά και οι άνθρωποι της Καλλιθέας, αλλά και άλλων ομάδων, γνωρίζουν καλά ότι και σε αυτούς τα ίδια θα συμβούν στο μέλλον».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0