Football Talk

Καλλιθέα – Ολυμπιακός Β’: Δεν βγαίνουν για το 2ο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» σε ένδειξη διαμαρτυρίας (video)

Καλλιθέα – Ολυμπιακός Β’: Δεν βγαίνουν για το 2ο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» σε ένδειξη διαμαρτυρίας (video)

Ο Ολυμπιακός Β’ αποφάσισε να μην επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα απέναντι στην Καλλιθέα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για διαιτητικές αποφάσεις.

Ο Ολυμπιακός Β' αποφάσισε να μην εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο του Ελ Πάσο για το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα απέναντι στην Athens Καλλιθέα. Οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 2-1, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία. 

Αρχικά οι διαμαρτυρίες αφορούν το γκολ της ισοφάρισης της Καλλιθέας στο 13', καθώς θεωρούν ότι ο Κυνηγόπουλος είναι σε θέση οφσάιντ. Στη συνέχεια, κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ανατρέψει το σκορ, ο Ευαγγέλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-2, με το αυτογκόλ όμως να ακυρώνεται για χέρι που έκανε παίκτης των «ερυθρόλευκων», με την μπάλα ωστόσο να έχει βρει στο χέρι του ποδοσφαιριστή της Καλλιθέας. Κάτι που και πάλι «πυροδότησε» ένταση και οδήγησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Β' να αποφασίσουν η ομάδα να μην επιστρέψει για το δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0