Football Talk

«Η ΑΕΚ έκανε ξανά πρόταση για τον Κικάνοβιτς» (video)

«Η ΑΕΚ έκανε ξανά πρόταση για τον Κικάνοβιτς» (video)

Οι Αμερικανοί φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την περίπτωση του 22χρονου μεσοεπιθετικού της Σάν Χοσέ.

Την περίπτωση του Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς επαναφέρουν για την ΑΕΚ οι Αμερικανοί! Συγκεκριμένα το site MLSsoccer, αναφέρει πως η ΑΕΚ είχε τον παίκτη στη λίστα της το καλοκαίρι και τώρα επανήλθε καταθέτοντας νέα πρόταση στην Σαν Χοσέ προκειμένου να τον κάνει δικό της!

Όντως ο 23χρονος μεσοεπιθετικός απασχολεί την ΑΕΚ… Ο Ματίας Αλμέιδα τον γνωρίζει άριστα καθώς είχαν δουλέψει μαζί στην Σαν Χοσέ και θα ήθελε αυτό να συμβεί και στην Ένωση. Πρόκειται για παίκτη ο οποίος παίζει κυρίως αριστερά, αλλά και σε όλες τις θέσεις της επίθεσης! Επί της ουσίας ο Κικάνοβιτς είναι μία έξτρα περίπτωση παίκτη είτε για τώρα, είτε για το καλοκαίρι.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι στο Σαν Χοσέ δεν βιάζονται να πάρουν αποφάσεις με τον νέο τεχνικό τους, τον Λούτσι Γκονζάλες, να επιθυμεί πρώτα να αξιολογήσει το ρόστερ.

Ο Κικάνοβιτς, ο οποίος είναι γεννημένος στην Καλιφόρνια της Αμερικής, αλλά έχει βοσνιακές ρίζες, έχει κάνει καλή σεζόν με την Σαν Χοσέ μετρώντας 32 συνολικά παιχνίδια πετυχαίνοντας 6 γκολ και δίνοντας 5 ασιστ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0