Football Talk

ΑΕΚ: «Η Σταντάρ Λιέγης θέλει τον Σιμάνσκι»

ΑΕΚ: «Η Σταντάρ Λιέγης θέλει τον Σιμάνσκι»

Διαβάστε τι γράφουν στο Βέλγιο για τον διεθνή χαφ της ΑΕΚ και το ενδιαφέρον που έχει γι’ αυτόν η Σταντάρ Λιέγης.

Τον Νταμιάν Σιμάνσκι θέλει να κάνει δικό της η Σταντάρ Λιέγης, όπως γράφουν στο Βέλγιο.

Συγκεκριμένα, η La Gazetta Express τονίζει για τον χαφ της ΑΕΚ πως είναι στις βασικές επιλογές της Σταντάρ Λιέγης, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Νικολάς Ρασκίν, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει τον Γενάρη. «Η Σταντάρ θέλει έμπειρο παίκτη του Μουντιάλ να αντικαταστήσει τον Ρασκίν», γράφει στο τίτλο του το δημοσίευμα και στο κείμενο τονίζεται:

«Η Σταντάρ θέλει να ενισχυθεί τον Γενάρη κι είναι απαραίτητο να συμβεί αυτό αν θέλει να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η αναζήτηση γίνεται στο εξωτερικό και έφτασαν μέχρι την Ελλάδα. Εκεί χτύπησαν την πόρτα της ΑΕΚ για να ανοίξουν συζητήσεις. Η Σταντάρ έχει στο βλέμμα της τον Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος ήταν ενεργός στο Μουντιάλ με την Εθνική Πολωνία. Ο σύλλογος της Λιέγης θα ήθελε τον Σιμάνσκι δανεικό με οψιόν αγοράς. Η ΑΕΚ θα ήταν πρόθυμη να συνεργαστεί στη μεταγραφή, αλλά θα προτιμούσε να γίνει κανονικά».

Ο Σιμάνσκι έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2024 και πραγματικά η Ένωση θα μπορούσε να συζητήσει την πώλησή του μόνο με κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμό με οψιόν.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0