Football Talk

Έκλαψε και αποχώρησε από podcast για την Γιουνάιτεντ ο Ερέρα!

Έκλαψε και αποχώρησε από podcast για την Γιουνάιτεντ ο Ερέρα!

Ο Άντερ Ερέρα λάτρεψε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσπάθησε να κάνει τα πάντα για το καλό της ομάδας, όμως, θεωρεί πως η διοίκηση του φέρθηκε με άσχημο τρόπο αναφορικά με το timing που θα έπρεπε να λάβει την πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του και για τον λόγο αυτό «έσπασε» σε συνέντευξη που παραχώρησε!

Ο Ισπανός χαφ πέρασε καλά χρόνια στο Ολντ Τράφορντ και παρά το γεγονός πως οι μετακινήσεις και το κάθε νέο κεφάλαιο είναι κάτι δεδομένο στη ζωή ενός ποδοσφαιριστή, εκείνος, αν περνούσε από το χέρι του, θα έμενε για πολλά χρόνια στο Μάντσεστερ.

Μιλώντας σε podcast για όσα συνέβησαν στην ομάδα και για τον τρόπο με τον οποίο εκείνος αποχώρησε, ο Άντερ Ερέρα «έσπασε» και αποχώρησε, αφού συγκινήθηκε και του επέστρεψε το συναίσθημα της πικρίας που είχε βιώσει από το κλαμπ.

«Πίστευα μετά την τρίτη μου σεζόν ότι θα μου πρότειναν νέο συμβόλαιο όπως συνέβη με άλλους παίκτες, αλλά αυτό δεν έγινε παρά και το γεγονός πως με είχαν αναδείξει κορυφαίο της χρονιάς οι οπαδοί μας. Δεν είναι η ώρα και ούτε θα θελήσω ποτέ να μιλήσω άσχημα για κάποιον από τους ανθρώπους του κλαμπ, αλλά περίμενα περισσότερα από εκείνους αναφορικά με το θέμα της παραμονής μου στον σύλλογο» είπε μεταξύ άλλων και συγκινήθηκε ακούγοντας και την τρομερή εκτίμηση που του τρέφει ακόμα ο κόσμος της Γιουνάιτεντ...

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0