Football Talk

Πειστική Λίβερπουλ, ανεβαίνει ο Νούνιες και φιλική «τεσσάρα» στη Μίλαν! (video)

Πειστική Λίβερπουλ, ανεβαίνει ο Νούνιες και φιλική «τεσσάρα» στη Μίλαν! (video)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε να «ρεφάρει» η Λίβερπουλ την ήττα με 3-1 από τη Λυών, καθώς επικράτησε με 4-1 της Μίλαν, σε φιλική αναμέτρηση για το Dubai Super Cup.

Μπορεί η πρώτη της εμφάνιση, μετά την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, και η ήττα με 3-1 από τη Λυών, να προβλημάτισε τους φίλους της, όμως η Λίβερπουλ φρόντισε να αναδείξει την δουλειά που κάνει στην προετοιμασία της, επικρατώντας με 4-1 της Μίλαν!

Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ κυριάρχησαν από το ξεκίνημα μέχρι και το φινάλε, πήραν το προβάδισμα στο 5ο λεπτό με τον Μοχάμεντ Σαλάχ και δεν επηρεάστηκαν από την ισοφάριση του Σαλεμάκερς στο 29’.

Ο Τιάγκο σκόραρε τέσσερα λεπτά πριν από την λήξη του πρώτου μέρους, ώστε να προετοιμαστεί το έδαφος για τον Ντάργουιν Νούνιες, που πέρασε στο ματς στο 59ο λεπτό, μαζί με τον Κώστα Τσιμίκα
Αυτός διαμόρφωσε το τελικό σκορ από το 82ο μέχρι και το 88ο λεπτό, με ωραία τελειώματα και κάπως έτσι, η Λίβερπουλ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη σε επίπεδο… προετοιμασίας, «κερδίζοντας» τη Μίλαν, τον Νούνιες και τους νεαρούς Ντόακ και Κλαρκ, που κατέγραψαν από μία ασίστ στον Ουρουγουανό

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0