Football Talk

Βέλιτς: «Αξίζαμε περισσότερα από το παιχνίδι!»

Βέλιτς: «Αξίζαμε περισσότερα από το παιχνίδι!»

Δυσαρεστημένος ήταν με την εξέλιξη της αναμέτρησης και την ήττα από τον Άρη ο Γιάσμινκο Βέλιτς, με τον προπονητή του Λεβαδειακού να επισημαίνει πως η ομάδα του άξιζε κάτι περισσότερο!

Προηγήθηκε, πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα από το ματς απέναντι στον Άρη ο Γιάσμινκο Βέλιτς, ο οποίος επισήμανε πως η ομάδα του ήταν καλή, αλλά… απρόσεκτη σε ορισμένες στιγμές.

Δεδομένα δεν άξιζε να ηττηθεί όπως επισήμανε, και πλέον, θα επιχειρήσει να κάνει την ανατροπή στο Βικελίδης, ώστε να πάρει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιάσμινκο Βέλιτς:

 «Όταν δεν έχει θετικό αποτέλεσμα δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Είναι αλήθεια ότι σε μεγάλο μέρος του αγώνα ελέγξαμε το παιχνίδι και ήμασταν καλύτεροι. Είναι δύσκολο κάποιος να δώσει αυτό το έμμεσο, ο δικός μας ο παίκτης δεν ήθελε να δώσει τη μπάλα πίσω. Εκτός και αν έχει αλλάξει ο κανονισμός, αν δεν έχει αλλάξει σε καμία περίπτωση δεν είναι. Σίγουρα άλλαξε τα δεδομένα του παιχνιδιού, από δύο ανύποπτες φάσεις σκόραρε ο Άρης. Από το έμμεσο και από ένα εκπληκτικό φάουλ του Πάλμα. Αξίζαμε σίγουρα περισσότερα.

Ενώ συμπλήρωσε αναφορικά με το γκολ της ισοφάρισης: «Σίγουρα φταίμε και εμείς στο πρώτο γκολ γιατί ανοίξαμε το τείχος, δεν έχουμε δουλέψει τέτοιες φάσεις όπως το έμμεσο στην προπόνηση». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0