Football Talk

Πετράκης: «Δεν φοβηθήκαμε, μου αρέσει πολύ ο τρόπος που παίζει η ΑΕΚ»! (video)

Πετράκης: «Δεν φοβηθήκαμε, μου αρέσει πολύ ο τρόπος που παίζει η ΑΕΚ»! (video)

Μπορεί η Κηφισιά να μην κατάφερε να συνεχίσει αήττητη στην τρέχουσα σεζόν, όμως ο Γιώργος Πετράκης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του.

Με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ μίλησε ο προπονητής της Κηφισιάς, Γιώργος Πετράκης, που εξήρε την προσπάθεια της ομάδας του, τονίζοντας παράλληλα, πως του αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού της ΑΕΚ, εμπνεόμενος από τον Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Κάναμε αρκετά πράγματα καλά. Προσπαθήσαμε να μη διαφοροποιηθούμε απ’ όσα κάνουμε στο δικό μας πρωτάθλημα. Είχαμε απέναντί μας μία ομάδα με ποιότητα. Δεν φοβήθηκαν οι παίκτες μου. Θεωρώ η εικόνα μας θα ήταν ακόμα καλύτερη αν είχαμε καλύτερη συνεργασία, ειδικά στα πλάγια».

Για τα όσα είπε με τον Αλμέιδα;

«Είναι καλό όταν έρχονται ξένοι προπονητές στην Ελλάδα. Μπορούμε να πάρουμε πράγματα. Μου αρέσει το στυλ που παίζει η ΑΕΚ και το τέμπο και η ταχύτητά της. Ευχαριστώ τον κ. Αλμέιδα για τα καλά του λόγια. Αυτό που παίζει η ΑΕΚ στα δικά μου μάτια είναι όμορφο».

Για το αν θα παίζει η Κηφισιά του χρόνου με την ΑΕΚ στη Super League;

«Βήμα – βήμα. Είμαστε σε καλό δρόμο και μέσα από την ταπεινότητα να δείξουμε ότι αξίζουμε στο μέλλον να είμαστε εκεί. Μέρα με την ημέρα κοιτάμε να συνεχίζουμε σωστά».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0