Football Talk

Κηφισιά: Δέχθηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μετά από…. 400 λεπτά! (video)

Κηφισιά: Δέχθηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μετά από…. 400 λεπτά! (video)

Την καλύτερη ανασταλτική λειτουργία στις δύο κορυφαίες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου διαθέτει αναμφίβολα η Κηφισιά, η οποία όμως είδε την εστία της να παραβιάζεται για πρώτη φορά φέτος στο… πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΚ την «πλήγωσε» και το σερί των 405 λεπτών παύει να υφίσταται!

Προσπάθησε, πάλεψε, είχε θέσει ως στόχο να συνεχίζει το εκπληκτικό της σερί, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κηφισιά η ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται πίσω στο σκορ από το 34ο λεπτό, χάρη στο 8ο φετινό γκολ του Λιβάι Γκαρσία.

Ο παίκτης της «Ένωσης» έκανε το 1-0, ο Φαν Βέερτ «διπλασίασε» τα γκολ των φιλοξενούμενων και κάπως έτσι, λαμβάνει τέλος ένα σερί εννέα αναμετρήσεων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όπου η Κηφισιά δεν είχε δει την εστία της να παραβιάζεται στο πρώτο ημίχρονο.


Τα μαθηματικά είναι απλά και το επιβεβαιώνουν με χαρακτηριστική ευκολία. Έξι ματς πρωταθλήματος, ισάριθμες νίκες, ένα γκολ μόλις ως παθητικό, στο δεύτερο ημίχρονο, από τον Πανουργιά του ΠΑΟ Ρουφ.

Από εκεί και πέρα… τίποτα. Η εστία της Κηφισιάς δεν παραβιάστηκε σε κανένα από τα τρία φετινά ματς Κυπέλλου, διατηρώντας το «μηδέν» απέναντι σε Απόλλων Σμύρνης, Ιεράπετρα και ΟΦΗ.

Επίτευγμα ήταν και… πάει όμως πλέον για την ομάδα της Super League 2, η οποία για πρώτη φορά φέτος οδηγείται πίσω στο σκορ στα αποδυτήρια (0-2). Μένει να δούμε την αντίδρασή της, με την προηγούμενη ομάδα που της έκανε κάτι ανάλογο, να είναι η ΑΕΚ Β’, στην ισοπαλία με 2-2 τον Απρίλιο!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0