Football Talk

Παναθηναϊκός – Βόλος 3-0: Σλοβένικη… μαγεία στην Λεωφόρο! (video)

Παναθηναϊκός – Βόλος 3-0: Σλοβένικη… μαγεία στην Λεωφόρο! (video)

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε δυναμικά στα επίσημα ματς, νικώντας τον Βόλο με 3-0 στην γεμάτη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» Σλοβένοι έκαναν… 3/3, σκοράροντας από ένα γκολ ο καθένας με αυτό του Βέρμπιτς να ξεχωρίζει!

Ονειρική επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Τριφύλλι, που νίκησε 3-0 τον Βόλο, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο με όμορφα γκολ και συνεργασίες.

Οι τρεις Σλοβένοι του Παναθηναϊκού σημείωσαν τα γκολ της αναμέτρησης, κάνοντας ένα ιδιαίτερο 3/3!


Οι φιλοξενούμενοι, παρότι έφτασαν κοντά στο 0-1 στο πρώτο ημίχρονο, γνώρισαν τη δεύτερη συντριβή φέτος από την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και διατηρούν ελάχιστες ελπίδες για την πρόκριση!

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό σημειώθηκε στο 7ο λεπτό με τους πράσινους να «κρύβουν» την μπάλα, η οποία κατέληξε στον Σπόραρ, που πλάσαρε με τον Κότνικ να αποκρούει στην κλειστή γωνία.

Ο… ασταμάτητος στην δεξιά πλευρά, Γιάννης Κώτσιρας, έφτασε κοντά στο γκολ στο 20’ με τον Κότνικ να λέει «όχι» για δεύτερη φορά!

Ο Βόλος ισορρόπησε του παιχνιδιού από το 25' μέχρι το 35' και μάλιστα βρέθηκε πολύ κοντά στο 0-1 στο 33’. Ο Άλχο βρέθηκε μέσα στην περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ και έκανε δυνατό σουτ που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά της εστίας.

Οι «πράσινοι» βρήκαν το γκολ που έψαχναν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον συνήθη ύποπτο...  Άντραζ Σπόραρ να πλασάρει στην μικρή περιοχή μετά από γύρισμα-κεφαλιά του Βέρμπιτς.



Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπήκε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο με τους Τσέριν (54') και Βέρμπιτς(59') να διαμορφώνουν το 3-0 με πανέμορφα σουτ. Ο πρώτος με όμορφο πλασέ από το ύψος της περιοχής και ο δεύτερος με... οβίδα από τα 25 μέτρα!


Το 3-0 έδωσε την ευκαιρία στον Σέρβο τεχνικό να δώσει κάποιες ανάσες στους παίκτες του και να δώσει παράλληλα ευκαιρία στους Κυριόπουλο και Σαβιέ!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ, μάλιστα, είχε να αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα από το 2020!

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν , Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σπόραρ

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο, Μπαριέντος, Σιελής, Νόκερτ, Μεθκίδα, Ουές, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς


Δημήτρης Γέροντας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0