Football Talk

Λαμία – Καλλιθέα 1-1: Ο Μπεχαράνο άφησε στο τέλος ανοικτή την υπόθεση πρόκριση! (video)

Λαμία – Καλλιθέα 1-1: Ο Μπεχαράνο άφησε στο τέλος ανοικτή την υπόθεση πρόκριση! (video)

Η Καλλιθέα βρέθηκε μία ανάσα από το να φύγει με μεγάλο διπλό από την Λαμία, ωστόσο ένα γκολ του Μπεχαράνο έφερε την απόλυτη ισορροπία σχετικά με την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μία τρομερή ενέργεια του Ντεμέτριους που μετουσιώθηκε σε γκολ από τον Γιάννη Λουκίνα φαινόταν να είναι αρκετή για να δώσει στην ομάδα της Καλλιθέας μία τεράστια νίκη στην έδρα της Λαμίας. Ο Μπεχαράνο ωστόσο έσωσε την ισοπαλία για την ομάδα του και παράλληλα άφησε τελείως «ανοικτή» την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος!

Η Καλλιθέα εμφανίστηκε πολύ καλά διαβασμένη και δεν άφησε πολλούς χώρους στους γηπεδούχους. Το ματς είχε λίγες καλές στιγμές και ήταν αρκετά ισορροπημένο. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την Καλλιθεά στο 7ο λεπτό, με τον Κυνηγόπουλο να βγαίνει απέναντι από τον Γκαραβέλη, όμως το πλασέ του κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Λαμίας.

Στο 23’ οι γηπεδούχοι απάντησαν και μάλιστα βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ. Ο Γιώργος Μανούσος βρέθηκε αμαρκάριστος έξω από την περιοχή και εξαπέλυσε ένα δυνατό χαμηλό σουτ όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της Καλλιθέας.

Η επόμενη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 49’. Η Καλλιθέα με τον Νίλι βρέθηκε μπροστα, με το ποδοσφαιριστή να βρίσκεται μόνος μέσα στην περιοχή όμως το σουτ του να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ.


Η Καλλιθεα συνέχισε την πίεσή της και στο 57’ θα χάσει μεγάλη ευκαιρία με τον  Ντεμέτριους να κλέβει την μπάλα από τον Μπεχαράνο, έκανε τη σέντρα, όμως ο Κυνηγόπουλος τελείωσε άσχημα τη φάση στέλνοντας την μπάλα άουτ. 

Η πρώτη καλή στιγμή για την Λαμία στο β΄ημίχρονο ήρθε στο 65' με τον Μποάκι, ο οποίος από καλή θέση δεν μπόρεσε να βάλει το κεφάλι του και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενουμένων.

Η πίεση της Καλλιθέας έφερε καρπούς στο 80' όταν ο Ντεμέτριους με μία φανταστική ατομική προσπάθεια έκανε ότι ήθελε την άμυνα της Λαμίας, έδωσε τον Λουκίνα και εκείνος με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του!



Οι χαρές των φιλοξενουμένων κράτησαν ωστόσο για λίγο καθώς στο 88' η Λαμία έφτασε στην ισοφάριση με ωραία καρφωτή κεφαλιά του Μπεχαράνο!


Οι φιλοξενούμενοι στο τέλος έφτασαν μία «ανάσα» από το δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε τη νίκη όμως το σουτ του Κυνηγόπουλου έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι, με το τελικό 1-1 να αφήνει ανοικτή την υπόθεση πρόκριση για την ρεβάνς των δύο ομάδων!




Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Λαμία (Σάββας Παντελίδης): Γκαραβέλης, Σιμόν (84΄Προβυδάκης), Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ (62΄Μποάκι), Νούνιες, Τζανδάρης (61΄Σλίβκα), Ντε Βινσέντι,Γιακουμάκης (46΄Μπεχαράνο), Τσιλούλης (61΄Σαραμαντάς), Μανούσος.

Athens Kallithea (Γιώργος Σίμος): Πάντος, Μανθάτης, Καινούργιος (70΄Βασιλούδης), Ευαγγέλου, Κολτσίδας, Σαντάνα (54΄Μπουλούλης), Νίλι, Τσιντώνης (89΄Χατζιδίμπας), Κωστανάσιος (71΄Λουκίνας), Ντεμέτριους (89΄ Λάσκαρης), Κυνηγόπουλος.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0