Football Talk

Στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο!
Στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε σήμερα (14/12) ο Κριστιάνο Ρονάλντο με σκοπό να προπονηθεί ατομικά, την ώρα που τα... σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του «δίνουν και παίρνουν»! 

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ρεπορτάζ από την Ισπανία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της «Βασίλισσας» για να προπονηθεί ατομικά, μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ. Ο Ρονάλντο απέδειξε για ακόμη μια φορά το πόσο καλές σχέσεις διατηρεί με την πρώην ομάδα του, η οποία τον φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις της για να παραμένει σε... φόρμα, όσο ψάχνει τον νέο σταθμό της καριέρας του. 

Συγκεκριμένα, μετά από συνεννόηση που είχε με τους ανθρώπους της Ρεάλ, ο «CR7» προπονήθηκε ατομικά στο «Βαλδεμπέμπας», γήπεδο που δεν θα χρησιμοποιούσε ο Κάρλο Αντσελότι, ενώ παράλληλα ήξερε πως δεν θα τραβούσε και όλα τα βλέμματα του κόσμου πάνω του.

Ο Kριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο... δεύτερο σπίτι του, τη Μαδρίτη, μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς μετά το διαζύγιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει κλείσει ακόμα σε κάποια ομάδα. Όσο και αν η Ρεάλ δεν είναι από εκείνες που έχουν μπει στο «κόλπο» της απόκτησής του, η παρουσία του Πορτογάλου σούπερσταρ εκεί, μπορεί να βάλει... ιδέες επιστροφής στους ιθύνοντες του συλλόγου...

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0