Football Talk

ΟΦΗ - Ιωνικός 7-0: Πανέτοιμοι οι Κρητικοί για την επανέναρξη, διέσυραν την ομάδα της Νίκαιας! (video)

ΟΦΗ - Ιωνικός 7-0: Πανέτοιμοι οι Κρητικοί για την επανέναρξη, διέσυραν την ομάδα της Νίκαιας! (video)
Καταιγιστικός και... πανέτοιμος για την επανέναρξη της Super League έδειξε να είναι ο ΟΦΗ κόντρα στον Ιωνικό, με την ομάδα της Νίκαιας να διασύρεται με 7-0! Παραιτήθηκε στο τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Σπανός!

Σαρωτικός εμφανίστηκε ο ΟΦΗ στο φιλικό που έδωσε με τον Ιωνικό στο ΒΑΚ, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 7-0 της ομάδας της Νίκαιας! Πανέτοιμοι έδειξαν να είναι οι Κρητικοί ενόψει της επανέναρξης της Super League ενώ αντίθετα αρκετά προβληματικοί εμφανίστηκαν οι Νικαιώτες, με τον τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Σπανό, να ανακοινώνει ότι αποχωρεί από τον σύλλογο!

Το παιχνίδι φυσικά δεν επιδέχεται ιδιαίτερης ανάλυσης. Ο ΟΦΗ ήταν φανερά καλύτερος από την αρχή του αγώνα και μόλις στο 4ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει τον «χορό» των γκολ με τον Ντίκο, ύστερα από ωραία ασίστ του Μπαλογιάννη.  Οι Κρητικοί ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι στην συνέχεια, έχασαν πολλές ευκαιρίες και έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Ντιουσέ στο 16'.






Στο 40' και ενώ ο Ιωνικός δεν μπορούσε να βρει... αντίδοτο στην κυριαρχία των γηπεδούχων, ο ΟΦΗ βρήκε και τρίτο τέρμα με σκόρερ τον Λάρσον! Το δεύτερο μέρος δεν είχε κάτι διαφορετικό από το πρώτο, με την ομάδα του Νταμπράουσκας να μην αφήνει το... πόδι από το γκάζι και να φτάνει στο 4-0 στο 52' χάρη σε γκολ του Λάρσον και πάλι, με τον Μπαλογίαννη να κάνει την τρίτη του ασίστ στο παιχνίδι!



Οι Μπιφουμά και Γκερέρο μπήκαν στη συνέχεια στον αγώνα και έδωσαν νέο αέρα στην κρητική ομάδα, με τον ισπανό επιθετικό να «χτυπάει» δύο φορές, στο 75' και στο 84' ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 6-0!

Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε τρία λεπτά αργότερα ο Λουίς Περέα με κεφαλιά.


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Μανδάς (60’ Σωτηρίου). Λάρσον (60’ Τοράρινσον), Μπαλογιάννης (69’ Περέα), Διαμαντής , Πασαλίδης, Βούρος, Ντιουσέ (46’ Ντουρμισάι, 74’ Γκερέρο), Στάικος (69’ Μπιφουμά), Μαρινάκης (71’ Μπουζούκης), Τοράλ (46’ Μεγιάδο), Ντίκο (74’ Νέιρα)

Ιωνικός: Χουτεσιώτης (75’ Χριστοδουλής), Ούγκο, Τσιριγώτης (Τσίμπσαχ), Μασάς (46’ Ιωαννίδης), Βαλεριάνος, Μύγας, Ρομαό, Μάντζης (75’ Ιωαννίδης), Λοβέρα (46’ Ρουμπουλάκου), Φαντικά (68’ Σερβιλάκης) και Άοσμαν



www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0