Football Talk

Νέα «μάχη» του Βιάλι με τον καρκίνο, αποχώρησε από την εθνική Ιταλίας

Νέα «μάχη» του Βιάλι με τον καρκίνο, αποχώρησε από την εθνική Ιταλίας

Ο θρύλος της Τσέλσι, Τζιανλούκα Βιάλι, καλείται ξανά να τα βάλει με το «θηρίο» του καρκίνου και έτσι αποχώρησε από τη θέση του επικεφαλής αποστολής της Eθνικής Ιταλίας ώστε να επικεντρωθεί στη θεραπεία κατά του καρκίνου στο πάγκρεας. 

Έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι μαχητής και δεν λυγίζει. Και επειδή δεν προτίθεται να το κάνει ούτε αυτή τη φορά, θέλει να τα δώσει όλα απέναντι στον καρκίνο.

Ο Τζιανλούκα Βιάλι καλείται ν’ αντιμετωπίσει ξανά την επάρατη νόσο στο πάγκρεας και προκειμένου να αφοσιωθεί απόλυτα στην θεραπεία που πρέπει να κάνει, αποχώρησε προσωρινά από τη θέση του επικεφαλής αποστολής της εθνικής ομάδας της Ιταλίας.

Ο ίδιος ο Βιάλι δήλωσε σχετικά: 

«Μετά από μια μεγάλη και δύσκολη διαπραγμάτευση με την υπέροχη ομάδα ογκολόγων μου, αποφάσισα να διακόψω, προσωρινά ελπίζω, τις τωρινές και μελλοντικές μου επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ο στόχος μου είναι να χρησιμοποιήσω όλη μου τη ψυχική και φυσική ενέργεια για να βοηθήσω το σώμα μου να ξεπεράσει αυτήν τη φάση της ασθένειας, έτσι ώστε να καταφέρω να βρεθώ αντιμέτωπος με καινούργιες περιπέτειες το συντομότερο δυνατόν και να τις μοιραστώ όλες μαζί σας».

Ο πρόεδρος της Iταλικής ποδοσφαιρικής Oμοσπονδίας, Γκαμπριέλ Γκράβινα συμπλήρωσε για τον Βιάλι: «Είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της εθνικής Ιταλίας, είμαι πεπεισμένος ότι θα επιστρέψει σύντομα». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0