Football Talk

Βραζιλία: Θα γίνει πρόταση στον Πεπ Γκουαρδιόλα για να αναλάβει τις τύχες της «σελεσάο»!

Βραζιλία: Θα γίνει πρόταση στον Πεπ Γκουαρδιόλα για να αναλάβει τις τύχες της «σελεσάο»!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας (CBF) θα επικοινωνήσει με τον Πεπ Γκουαρδιόλα τις επόμενες ημέρες σε μια φιλόδοξη προσπάθεια να δελεάσει τον Ισπανό για να γίνει ο διάδοχος του Τίτε στον πάγκο της «σελεσάο»!
Το «κόλπο γκρόσο» θα επιχειρήσει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας (CBF) προκειμένου να πείσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα να αναλάβει τις τύχες της εθνικής ομάδας!

Η «σελεσάο» αναζητά νέο προπονητή μετά την παραίτηση του Τίτε, ύστερα από το σοκ του αποκλεισμού της ομάδας από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όπως αναφέρει το ισπανικό μέσο Sport, η βραζιλιάνικη ομοσπονδία θέλει ένα ηχηρό όνομα για επόμενο προπονητή της εθνικής ομάδας και ετοιμάζει να κάνει πρόταση στον Πεπ Γκουαρδιόλα ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία!

Βεβαίως θα είναι δύσκολο το έργο της καθώς ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε μόλις τον προηγούμενο μήνα νέο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2025. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Εντνάλντο Ροντρίγκες έχει αναλάβει προσωπικά τον θέμα του νέου προπονητή της εθνικής ομάδας και παρά τη νέα συμφωνία του Πεπ με τους «πολίτες», θεωρεί ότι αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για τις δύο πλευρές στην περίπτωση που εκείνος ενδιαφέρεται να αναλάβει την Βραζιλία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0