Football Talk

Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι, ο Μαντσίνι και οι άλλοι

Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι, ο Μαντσίνι και οι άλλοι

Ο Ροντινέι έγινε η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού στο τρέχον παράθυρο, ο Μαντσίνι που ετοιμάζει βαλίτσες για Πειραιά και οι υπόλοιπες αναζητήσεις των «ερυθρόλευκων» στην αγορά. 

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Η διακοπή λόγω του Μουντιάλ, είναι κάτι παραπάνω από προφανές, πως έκανε καλό στον Ολυμπιακό σε όλα τα επίπεδα. Πέρα από το αγωνιστικό όπου η ομάδα βελτιώνεται σημαντικά σε τρεξίματα και αυτοματισμούς, υπάρχει πια και το καθαρό μυαλό αλλά και η επίγνωση των όσων έγιναν το περασμένο καλοκαίρι στην διοίκηση ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα λάθη.

Οι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι θα είναι λίγες, στοχευμένες και σε άμεση συνάρτηση με τις αποχωρήσεις από το ρόστερ. Η αρχή έγινε με τον Ροντινέι, με τους Πειραιώτες να κινούνται γρήγορα και αποτελεσματικά και να κάνουν δικό τους έναν από τους καλύτερους δεξιούς μπακ της Λατινικής Αμερικής. Αν και όλοι κρίνονται στο γήπεδο, στον Ολυμπιακό είναι βέβαιοι για την επιλογή τους και για την αναβάθμιση που θα φέρει στη θέση.

Την ίδια ώρα ειλημμένη είναι και η απόφαση για την απόκτηση ενός εξτρέμ, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο 26χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός συγκεντρώνει πολλά από τα στοιχεία που θέλει ο Μίτσελ και επιπλέον έχει ως μεγάλο ατού πως δεν χρειάζεται στο ελάχιστο χρόνο προσαρμογής. Γνωρίζει και τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται από το 2019 με την φανέλα του Άρη.

Ενδεχομένως να μην γίνει άλλη μεταγραφή πέρα από αυτές τις δύο, καθώς όλες οι υπόλοιπες αποφάσεις εξαρτώνται σχεδόν αποκλειστικά από το μέτωπο των αποχωρήσεων. Οι Πειραιώτες θα κινηθούν για στόπερ αν πουληθεί κάποιος από τους υπάρχοντες, θα πάρει τρίτο σέντερ φορ αν βρεθεί η φόρμουλα και αποχωρήσει ο Ουί Τζο, θα αποκτήσουν αριστερό μπακ αν έρθει πρόταση για τον Ρέαμπτσιουκ.

Ας μη ξεχνάμε πως παραμένει πρωταρχικός σκοπός η αποσυμφόρηση του ρόστερ. Έχουν ήδη γίνει σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση και για αυτό εξάλλου η ομάδα πήγε στην Ανδαλουσία για προετοιμασία με 24 παίκτες συν τους 3 τερματοφύλακες. Ωστόσο, με Ροντινέι και εξτρέμ ο αριθμός θα φτάσει τους 26 και τις επόμενες δύο μέρες θα έχουν επιστρέψει και οι «μουντιαλικοί» ανεβάζοντας το ρόστερ στους 30 παίκτες, χωρίς να υπολογίζονται οι τερματοφύλακες.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0