Football Talk

Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0: «Κέρδισε» τις εντυπώσεις και τον... Κασάμι!

Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0: «Κέρδισε» τις εντυπώσεις και τον... Κασάμι!
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 1-0 (10/12) της Νότιγχαμ Φόρεστ σε φιλική αναμέτρηση, με τον Παϊτίμ Κασάμι να κρίνει το ματς!
Όμορφο φινάλε στη μίνι-προετοιμασία του λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου έδωσε ο Ολυμπιακός. Το σύνολο του Μίτσελ επικράτησε με σκορ 1-0 (10/12) της Νότιγχαμ Φόρεστ, σε ένα ματς υψηλού επιπέδου, κόντρα σε ομάδα της Premier League και παράλληλα, έδωσαν από κοινού... ελπίδα, καθώς όλα τα έσοδα της αναμέτρησης διατέθηκαν για την ενίσχυση του έργου του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Ο Παϊτίμ Κασάμι έκρινε τη φιλική αναμέτρηση, με κεφαλιά στο 39ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Φορτούνη.
Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη του καλή στιγμή. Ο Μπιελ έφυγε στην «πλάτη» της άμυνας, μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Ελ Αραμπί, αλλά ο Μπολί πρόλαβε να βάλει το... μπλοκ, απομακρύνοντας σε κόρνερ.

Εν τέλει, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το προβάδισμα με τον Παϊτίμ Κασάμι στο 39ο λεπτό. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ελβετός χαφ πήρε την κεφαλιά και «έγραψε» το 1-0.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προσπάθησε να «απαντήσει» με τον Γκιμπς Γουάιτ στο 62ο λεπτό, αλλά ο Αλέξανδρος Πασχαλήκης ήταν σε ετοιμότητα.

Από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές. Ο ρυθμός «έπεσε» και το σκορ δεν άλλαξε, έως και το τελευταίο σφύριγμα.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Τζολάκης (61' Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (61' Μαρσέλο), Ρέτσος (70' Καλογερόπουλος), Σωκράτης (46' Ντόι), Βρουσάι (70' Λάιντνερ), Εμβιλά, Κασάμι (61' Γκάρι Ροντρίγκες), Αγκιμπού Καμαρά (61' Σαμασέκου), Μπιέλ (61' Μασούρας), Φορτούνης (70' Μπόουλερ), Αραμπί (61' Μπακαμπού).

Νότιγχαμ Φόρεστ (Στιβ Κούπερ): Χέντερσον, Μανγκαλά (46' Ο' Μπράιεν), Κόλμπακ, Γκιμπς - Γουάιτ (82' Σούριτζ), Λίνγκαρντ (46' Αβονίγι), Τζόσον, Γέιτς, Οριέ (90+ Σο), ΜακΚένα (46' Κουκ), Μπολί (46' Γουόραλ), Λόντι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0