Football Talk

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: «Γεμάτο» φιλικό υπό το βλέμμα του… Καμίνσκι

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: «Γεμάτο» φιλικό υπό το βλέμμα του… Καμίνσκι

Ο Παναιτωλικός και ο Αστέρας Τρίπολης αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι, όπου ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 σε ένα «χορταστικό» ματς. Το γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Νταγκό, ενώ για την ομάδα της Τρίπολης σκόραρε ο Μουνάφο. Στην κερκίδα βρέθηκε ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Μάτσιεκ Καμίνσκι.

Με διάθεση να δημιουργήσουν και να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο εμφανίστηκαν στο μεταξύ τους φιλικό ο Παναιτωλικός και ο Αστέρας Τρίπολης, οι οποίοι ήρθαν ισόπαλοι με το τελικό 1-1. Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, με τον Νταγκό να δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους, για να ισοφαρίσει αργότερα ο Μουνάφο. Στην αναμέτρηση έδωσε το «παρών» και ο καινούργιος ιδιοκτήτης της ομάδας του Αγρινίου, Μάτσιεκ Καμίνσκι.

Καλύτερα ξεκίνησαν «τα καναρίνια», που κατάφεραν να φτάσουν τελικά στο γκολ στο 19’. Έπειτα από γύρισμα του Μόρσεϊ στην περιοχή, ο Κολοβός πήρε τη μπάλα και την έστρωσε στον Νταμπό, που με ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Η απάντηση από τους Αρκάδες ήρθε σχεδόν αμέσως, στο 24’, όταν ο Μουνάφο σκόραρε για να φέρει το ματς και πάλι στην ισορροπία.

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες ήταν «ορεξάτες» και δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, χωρίς ωστόσο να σημειώνουν κάποιο τέρμα. Οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές στο δεύτερο μέρος, πράγμα που όπως είναι φυσιολογικό, έριξε σταδιακά το ρυθμό του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Ανέστης, Λιάβας, Μαλής, Λάρσον, Χουχούμης, Φλόρες, Ξενιτίδης, Κολοβός, Νταγκό, Μόρσεϊ, Πέδρο

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κρέσπι, Σίτο, Τιλίκα, Μπαράλες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0