Football Talk

Καμίνσκι: «Να κάνουμε τον Παναιτωλικό, νικήτρια ομάδα»

Καμίνσκι: «Να κάνουμε τον Παναιτωλικό, νικήτρια ομάδα»
Την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση για την αγορά του Παναιτωλικού έκανε το απόγευμα της Πέμπτης (8/12) ο Μάτσιεκ Καμίνσκι και ο γιος του, Ματέο, οι οποίοι σημείωσαν πως θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα του Αγρινίου να ανέβει επίπεδο σε αρκετούς τομείς.
Σχετικά Άρθρα

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας έκανε λόγο για βελτίωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, από το γήπεδο μέχρι τις προπονητικές εγκαταστάσεις προκειμένου οι Αγρινιώτες να ανέβουν και βαθμολογικά.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κωστούλα για τη φανταστική δουλειά που έχει κάνει στο κλαμπ μέχρι τώρα και είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ. Θα βοηθήσουμε ώστε το κλαμπ να γίνει καλύτερο. Θα χρειαστούμε τη στήριξη όλων και με τη στήριξη του κ. Κωστούλα θα πάμε μπροστά. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, της πόλης και θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε το κλαμπ καλύτερο μέρα με τη μέρα».

Στη συνέχεια και σε ερώτηση για τους στόχους της ομάδας απάντησε, «Θέλουμε να κάνουμε το κλαμπ καλύτερο σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, να ανέβουμε στη βαθμολογία, να κάνουμε καλύτερες τις εγκαταστάσεις ώστε και οι παίκτες να γίνονται καλύτερη. Να κάνουμε μια ομάδα νικήτρια, όπως ήθελε και ο κ. Κωστούλας».

Ο γιος του, Ματέο Καμίνσκι από την πλευρά του ανέφερε, «Σας ευχαριστούμε όλους που είστε εδώ. Αυτό που θέλουμε είναι η ομάδα αλλά και το αθλητικό κέντρο να συνεχίσει να μεγαλώνει και να γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Θέλουμε επίσης να βελτιώσουμε και τις ακαδημίες μας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο του Αγρινίου για την υποδοχή».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0