Football Talk

Μπαρτσελόνα: Στο «κόλπο» για Μουκοκό και οι Καταλανοί!

Μπαρτσελόνα: Στο «κόλπο» για Μουκοκό και οι Καταλανοί!

Την πρόθεση να εντάξει τον ταλαντούχο επιθετικό, Γιουσουφά Μουκοκό, στο ρόστερ της το ερχόμενο καλοκαίρι, έχει η Μπαρτσελόνα. Για τον 18χρονο ενδιαφέρονται επίσης και η Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι.

Στην  «αντεπίθεση» ,όσον αφορά τα μεταγραφικά, περνάει η Μπαρτσελόνα, η οποία αφού έχασε τον ταλαντούχο Βραζιλιάνο, Έντρικ, από τη μεγάλη της αντίπαλο, Ρεάλ Μαδρίτης, στρέφει το ενδιαφέρον της στον επίσης νεαρό, Γιουσουφά Μουκοκό.

Οι «μπλαουγκράνα» πλέον έχουν θέσει ως κορυφαίο μεταγραφικό στόχο τους τον 18χρονο επιθετικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ, τον οποίο μάλιστα μπορούν να πάρουν και ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2023.

Ο  Γερμανός , Καμερουνέζικης καταγωγής, αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ντόρτμουντ και έχει καταγράψει 59 εμφανίσεις με την πρώτη της ομάδα, ενώ αγωνίστηκε και στην... σύντομη πορεία της εθνικής Γερμανίας στο φετινό Μουντιάλ.

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη έρθει σε επαφές με τον ατζέντη του 18χρονου από το περασμένο καλοκαίρι.

Οι Καταλανοί αναμένεται να ξαναέρθουν σε επικοινωνία μαζί τους, αυτή τη φορά χωρίς να υπάρχει στη μέση το... εμπόδιο της Ντόρτμουντ, αφού ο Μουκοκό θα μπορεί να μιλήσει απευθείας με την ομάδα του Τσάβι, καθώς λήγει το συμβόλαιό του.

Παρ' όλα αυτά, δεν είναι οι μοναδικοί που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, με τις Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν να τον έχουν επίσης στα... ραντάρ τους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0