Football Talk

Άγιαξ: Προμοτάρει την Αθήνα μέσω του... Τζον Φαν΄τ Σχιπ! (video)

Άγιαξ: Προμοτάρει την Αθήνα μέσω του... Τζον Φαν΄τ Σχιπ! (video)
Με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην τεχνικό της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Τζον Φαν΄τ Σχιπ, ο Άγιαξ προμοτάρει την Αθήνα στα πλαίσια ενός διαγωνισμού σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο της TUI.
Άρωμα... Αθήνας είχαν τα social media του Άξιαξ το πρωί της Πέμπτης (8/12)! Ο «Αίαντας» στα πλαίσια μιας διαφημιστικής καμπάνιας για έναν διαγωνισμό που «τρέχει» σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο της TUI ανέβασε βίντεο με το οποίο προμοτάρει την Αθήνα έχοντας κεντρικό πρόσωπο τον πρώην τεχνικός της Εθνικής ΕλλάδοςΤζον Φαν΄τ Σχιπ!

Στο βίντεο εμφανίζεται ο Ολλανδός τεχνικός να μιλάει για την ελληνική πρωτεύουσα, για το πόσο σημαντική είναι για εκείνον, για την ιστορία της, ενώ γίνεται και αναφορά φυσικά στο τρόπαιο που κατέκτησε ο Άξιαξ στην Αθήνα με προπονητή τον Γιόχαν Κρόιφ το 1987. Τότε στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων είχε επικρατήσει με 1-0 της Λοκομοτίβ Λειψίας με γκολ του Μάρκο Φαν Μπάστεν.

Ο Φαν'τ Σχιπ μιλάει και για την εμπειρία του στον πάγκο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, τονίζοντας ότι η Αθήνα είναι ένα μέρος που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτεί κάποιος.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0