Football Talk

Άλβαρο Μοράτα: «Εμείς είμαστε οι περισσότερο πληγωμένοι»

Άλβαρο Μοράτα: «Εμείς είμαστε οι περισσότερο πληγωμένοι»

Ο Άλβαρο Μοράτα εξέφρασε την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό της Ισπανίας, μέσω ανάρτησής του στο Instagram, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως οι ποδοσφαριστές της «φούρια ρόχα» ήταν αυτοί που στεναχωρήθηκαν πιο πολύ από όλους.

Η Ισπανία ηττήθηκε από το Μαρόκο στα πέναλτι, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Μουντιάλ στο Κατάρ. Ο Άλβαρο Μοράτα μίλησε ανοικτά για την πορεία του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος μέσω Instagram, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο για την υποστήριξη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άλβαρο Μοράτα:

«Το όνειρο της συμμετοχής σε ένα Μουντιάλ ολοκληρώθηκε νωρίτερα από το προβλεπόμενο και με τρόπο επώδυνο. Είμαστε ιδιαίτερα στενοχωρημένοι για τους εκατομμύρια οπαδούς που μας στήριξαν, είτε στο Κατάρ είτε στην Ισπανία.

Και για τις οικογένειές μας, που είναι πάντα σε δύσκολη θέση. Εμείς είμαστε οι περισσότερο πληγωμένοι, επειδή το να παίζεις σε ένα Μουντιάλ είναι κάτι το ξεχωριστό και είναι δύσκολο να λες αντίο.

Δώσαμε τα πάντα για να κάνουμε τη χώρα μας χαρούμενη, όμως είναι ξεκάθαρο πως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0