Football Talk

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που πρέπει να ενισχυθεί»

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που πρέπει να ενισχυθεί»
Μετά την νίκη της ομάδας του έναντι της Νέας Σαλαμίνας, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV, κάνοντας αναφορά για το στάδιο προετοιμασίας αλλά και για τις ενισχύσεις που χρειάζεται ο σύλλογος.
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 της Νέας Σαλαμίνας, ολοκληρώνοντας το ταξίδι του στην Κύπρο με δύο νίκες και μια ισοπαλία. Ο τεχνικός των πρασίνων Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τοποθετήθηκε για το στάδιο προετοιμασίας της ομάδας, όπως επίσης και για τις μεταγραφικές ανάγκες της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Απολαύσαμε την παραμονή μας στην Κύπρο. Στα φιλικά δεν βγάζεις πολά συμπεράσματα. Ο στόχος μας ήταν να μπορέσουμε να απομονώσουμε την ομάδα, να κρατήσουμε ένα καλό επίπεδο στην αγωνιστική κατάσταση μας στη διακοπή.Πραγματικά συμπεράσματα θα ξεκινήσουμε να βγάζουμε όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Στην Κύπρο είχαμε καλές συνθήκες για δουλειά, κόσμο στις κερκίδες μας. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε, τις ομάδες που παίξαμε και τους φιλάθλους μας».

«Σίγουρα, δεν θα το ακούσετε από εμένα. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που πρέπει να ενισχυθεί. Να περιμένετε τις επίσημες ανακοινώσεις και όχι από εμένα να ακούσετε ονόματα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0