Football Talk

Νέα Σαλαμίνα - Παναθηναϊκός 0-1: Αποχαιρέτησε την Κύπρο με νίκη το «τριφύλλι»! (video)

Νέα Σαλαμίνα - Παναθηναϊκός 0-1: Αποχαιρέτησε την Κύπρο με νίκη το «τριφύλλι»! (video)
Με νίκη ολοκλήρωσε το ταξίδι του στην Κύπρο ο Παναθηναικός, ο οποίος επικρατώντας με 1-0 της Νέας Σαλαμίνας έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα του σταδίου προετοιμασίας. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προέβησε σε 8 αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς παίκτες.

Δεύτερη νίκη για το «τριφύλλι» στην Κύπρο! Μετά τα παιχνίδια απέναντι σε Χάποελ Μπερ Σεβά και Πάφο, ο Παναθηναϊκός έδωσε το τρίτο και τελευταίο του φιλικό στην Κύπρο. Οι πράσινοι φεύγουν από την «μεγαλόνησο» με δύο νίκες και μια ισοπαλία και πλέον έχοντας πλέον στραμμένα τα «μάτια» τους  στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Βόλο (15/12)







Το «τριφύλλι» είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 7’, με την κεφαλιά του Βέρμπιτς να περνάει «ξυστα» από το δεξί δοκάρι του Κίσσα. Έξι λεπτά αργότερα, οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς «άγγιξαν» το γκολ, με το σουτ του Σπόραρ να κοντράρει τελευταία στιγμή στο πόδι του Άδωνι.



Εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια των γηπεδούχων, οι πράσινοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου. Στο 29’ ο Σπόραρ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής, έπειτα από ασίστ του Μπερνάρ.




Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τους Μπρινιόλι και Πούγγουρα αντί των Λοντίγκιν και Σένκεφελντ. Οι Κύπριοι από την άλλη προέβησαν σε 10 αλλαγές, με τον κίπερ Κίσσα να παραμένει εντός γηπέδου. Στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους, το σύνολο του Πουρσαϊτίδη ανέβασε «στροφές», προσπαθώντας να εξισορροπήσει την κατάσταση. Χαρακτηριστικότερη στιγμή των ερυθρόλευκων αποτέλεσε το σουτ του Κλίμοβιτς στο 46’, με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να αποκρούει υποδειγματικά.




Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι προχώρησαν σε έξι ακόμη αλλαγές, με τους νεοεισελθέντες Βαγιαννίδη και Κυριόπουλο να συνεργάζονται για την πρώτη φάση του «τριφυλλιού» στο δεύτερο μέρος. Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ανέβασε τέμπο από το 70’ και έπειτα, δεν κατάφερε να ξαναβρεί δίχτυα, με το υπέρ του 1-0 να παραμένει τελικό σκορ.

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κίσσας (83' Καρανίδης), Ντιακιτέ (46’ Μάντζεκ), Σεργίου (46’ Βίκτωρος, 86' Φράγκος), Νικολάου (46’ Οφόρι), Άδωνη (46’ Λέουκο), Μιγκελίτο (46’ Καρλίτος), Μαρκάσα (46’ Φιάκας), Κουμουρής (46’ Φελίπε, 86' Παύλου), Ντορεγκαράι (46’ Σταλόνε, 86' Ευθυμίου), Τιάγκο (46’ Κλίμοβιτς), Μπότεακ (46’ Τσίκο).
Παναθηναικός(Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (46' Μπρινιόλι), Κώτσιρας (61' Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ (46' Πούγγουρας), Μάγκνουσον (68' Σάρλια), Χουάνκαρ (61' Σάντσες), Πέρεθ (61' Συμεωνίδης), Τσόκαϊ (80' Σιδεράς), Μπερνάρ (68' Κρυπαράκος), Βέρμπιτς (68' Σαβιέρ), Παλάσιος (61' Κυριόπουλος), Σπόραρ. (61' Καμπετσής)

Νικόλας Μπιλάλης 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0