Football Talk

Ανακοίνωσε το τέλος από την εθνική Βελγίου ο Αζάρ

Ανακοίνωσε το τέλος από την εθνική Βελγίου ο Αζάρ
Ήταν λίγο πολύ γνωστό ότι ο Εντέν Αζάρ δύσκολα θα συνέχιζε στην εθνική ομάδα του Βελγίου ύστερα από το Μουντιάλ στο Κατάρ. Πλέον, η αποχώρησή του είναι επίσημη, με τον Βέλγο άσο να ανακοινώνει το «αντίο» μέσω δημοσίευσης στο Instagram.
Το Βέλγιο δεν κατάφερε να διακριθεί στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στη φάση των ομίλων. Η διοργάνωση του Κατάρ ήταν γνωστό ότι θα αποτελούσε το «last dance» για αρκετούς της «χρυσής» φουρνιάς των Βέλγων. Ένας από αυτούς ήταν και ο Εντέν Αζάρ, με το παιχνίδι κόντρα στην Κροατία να είναι και το τελευταίο του με το εθνόσημο.

Ο Βέλγος άσος μέσω μίας δημοσίευσης στο Instagram είπε «αντίο» στην εθνική ομάδα ύστερα από 14 χρόνια παρουσίας. «Σήμερα γυρίζει μια σελίδα. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Σας ευχαριστώ για την απαράμιλλη υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ για όλη αυτή την ευτυχία που μοιραζόμαστε από το 2008. Αποφάσισα να βάλω ένα τέλος στη διεθνή καριέρα μου. Ο επόμενος στη σειρά είναι έτοιμος. Θα μου λείψετε», έγραψε στην ανάρτησή του, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.


Ο Αζάρ μέτρησε συνολικά 126 διεθνείς συμμετοχές με το Βέλγιο, μετρώντας 33 γκολ και 36 ασίστ, ενώ υπήρξε 56 φορές αρχηγός του. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0