Football Talk

Λουτσέσκου: «Η ομάδα βρίσκει κι άλλους ποδοσφαιριστές που σκοράρουν»

Λουτσέσκου: «Η ομάδα βρίσκει κι άλλους ποδοσφαιριστές που σκοράρουν»
Όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος της μίνι-προετοιμασίας του συνόλου του, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο ΠΑΟΚ «έκλεισε» τις φιλικές του υποχρεώσεις στην Κύπρο, επικρατώντας με σκορ 4-1 (05/12) του Άρη Λεμεσού και όπως είναι λογικό, ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Ραζβάν Λουτσέσκου, είχε κάθε λόγο να νιώθει ευχαριστημένος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μιλώντας στην κάμερα της NOVA:

«Μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, τα πάντα εδώ κύλησαν φανταστικά, η οργάνωση ήταν πολύ καλή, οπότε μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Οι προπονήσεις κύλησαν πολύ καλά, αλλά είναι τελείως διαφορετικές από τα επίσημα παιχνίδια, δουλεύουμε σε τελείως διαφορετικά κομμάτια, είμαι ικανοποιημένος με τον χρόνο που δουλέψαμε και πώς κύλησαν τα πράγματα για εμάς.

Μπορώ να σας πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα φιλικά και την χημεία των ποδοσφαιριστών, το μεγάλο κέρδος είναι ότι κατάλαβα ότι έχουμε περισσότερους παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στα επίσημα παιχνίδια».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους πολλούς σκόρερ που είχε η ομάδα του σε αυτά τα τρία φιλικά παιχνίδια.

«Δίνει αυτοπεποίθηση και κάνει τους παίκτες χαρούμενους, αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο, ειδικότερα στη φάση που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει ανεξάρτητα με τη θέση. Το θέμα είναι να βρίσκει η ομάδα ποδοσφαιριστές να σκοράρουν.

Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά, το καλοκαίρι μιλάμε για ποδοσφαιριστές που έρχονται και δεν ξέρουν που βρίσκονται, δεν ξέρουν εμάς, δεν ξέρουν τους συμπαίκτες τους, τον τρόπο που θέλουμε να αγωνιστούμε. Μετά από ένα διάστημα πέντε μηνών, είναι πολύ φυσιολογικό να βλέπουμε τελείως διαφορετικά πράγματα, παίκτες που καταλαβαίνουν πολύ περισσότερο τους συμπαίκτες τους και τον τρόπο που θέλουμε να αγωνιστούμε, αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0