Football Talk

Άρης Λεμεσού - ΠΑΟΚ 1-4: Φόρτωσε με... γκολ την Κύπρο και επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη!

Άρης Λεμεσού - ΠΑΟΚ 1-4: Φόρτωσε με... γκολ την Κύπρο και επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη!
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 4-1 (05/12) του Άρη Λεμεσού, ρίχνοντας «αυλαία» στην προετοιμασία του στην Κύπρο.
Ασταμάτητος ΠΑΟΚ στην Κύπρο, πράξη... τρίτη! Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου έριξε «αυλαία» στη μίνι-προετοιμασία που έκανε στη «Μεγαλόνησο», επικρατώντας με σκορ 4-1 (05/12) του Άρη Λεμεσού.

Κάπως έτσι, έκανε το 3/3 στα φιλικά που έδωσε, σκοράροντας συνολικά 11 φορές!
Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος από την αρχή της αναμέτρησης και κατάφερε να «ανοίξει» το σκορ με τον Ντάγκλας Αουγκούστο στο 32'. Στο 58ο λεπτό, Νάρεϊ και Τόμας συνεργάστηκαν άψογα, για να «γράψει» ο δεύτερος το 2-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα (63'), ο Σβαμπ έκανε το 3-0 με τακουνάκι!

Ο Νάρεϊ έγινε από δημιουργός, εκτελεστής στο 76', με τον Στεπίνσκι να σκοράρει το γκολ της τιμής για τον Άρη Λεμεσού στο 88' και να διαμορφώνει το 4-1 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης Λεμεσού: Σωφρονίου (46’ Γιάνταλ), Γιάγκο, Πηλέας, Μεντιούπ, Ντελμίρο, Στρούσκι, Γιαμπλόνκσι, Τζάβε, Μαγιαμπέλα, Στεπίνσκι, Γκομίς.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα, Φ. Σοάρες, Αουγκούστο (40’ Σβαμπ), Μουργκ, Ρικάρντο, Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Κοτάρσκι (60’ Ζ. Ζίβκοβιτς), Βιεϊρίνια, Κάργας, Κουλιεράκης, Σάστρε 966’ Σελιμάι), Σβαμπ, Ντάντας, Ελ Καντουρί, Κουαλιάτα, Νάρει, Τόμας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0