Football Talk

Ελ Αραμπί: «Το σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσουμε όλοι πώς έχουμε ποιότητα στην ομάδα»

Ελ Αραμπί: «Το σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσουμε όλοι πώς έχουμε ποιότητα στην ομάδα»
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας στην Ισπανία αλλά και την συνέχεια στη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Ισπανία και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε στο «Olympiacos TV» σχετικά με αυτή αλλά και την συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι χαρούμενος με τη δουλειά όλης της εβδομάδας. Είναι το δεύτερο φιλικό και σκοράραμε γκολ, το αποτέλεσμα ήταν 3-3 και συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο προπονητής έθεσε την στρατηγική του και προσπαθήσαμε να τη σεβαστούμε, νομίζω ότι όλοι μας έχουμε συνειδητοποιήσει ότι έχουμε επανέλθει καθώς δημιουργούμε ευκαιρίες, βάζουμε γκολ και είμαστε χαρούμενοι γιατί τα παιχνίδια πλησιάζουν και βήμα-βήμα θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Ο στόχος είναι φυσικά να σκοράρω είμαι χαρούμενος που πάει καλά και το πιο σημαντικό είναι να σκοράρουμε και να κερδίζουμε. Μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν ισοπαλία όμως το σημαντικό είναι να κερδίζουμε και να έχουμε αυτοπεποίθηση. Είτε πρόκειται για εμένα είτε για τον Μπακαμπού, τον Χάμες, τον Μαρσέλο που σήμερα μου έδωσε μία ασίστ. Νομίζω πως αυτό μας έκανε πολύ καλό και τώρα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, είναι μόνο η αρχή και ετοιμαζόμαστε για τον δεύτερο γύρο.

Όλοι ξέρουμε πώς ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και αυτό είναι πού σημαντικό, όλοι δουλεύουν, ανεξαιρέτως αυτό έπρεπε να κάνουμε, αυτό μας περιμένει και περιμένουμε να ξεκινήσουν οι αγώνες. θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις, έχουμε το επόμενο ματς με τη Νότιγχαμ και πιστεύω πώς θα είμαστε έτοιμοι για την επανέναρξη της σεζόν. Το σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσουμε όλοι πώς έχουμε ποιότητα στην ομάδα. Η ομάδα βρίσκει τη φόρμα της, όλοι ξέρουν πως ο καθένας δείχνει την ποιότητά του και πως αν είμαστε όλοι μαζί και ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή στην άμυνα και στην επίθεση νομίζω πως θα τα πάμε καλά στο δεύτερο μισό της χρονιάς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0