Football Talk

Πάφος – Παναθηναϊκός 2-2: Καλός για 45’, όμως και πάλι «έδειξε χαρακτήρα»!

Πάφος – Παναθηναϊκός 2-2: Καλός για 45’, όμως και πάλι «έδειξε χαρακτήρα»!

Ο Παναθηναϊκός παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, κατόρθωσε να «δείξει χαρακτήρα» και τελικά να αποφύγει την ήττα από την Πάφο με τους Βέρμπιτς και Κρυπαράκο να βρίσκουν δίχτυα.

Δύο πρόσωπα παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό αγώνα με την Πάφο, στο δεύτερο ματς προετοιμασίας επί κυπριακού εδάφους. Οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο πρώτο 45λεπτο ήταν κακοί, παρόλο που έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Χουάνκαρ να σημαδεύει το δοκάρι και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 λίγο πριν την ανάπαυλα.

Ο Φιλανδός εξτρέμ της ΠάφουΒαλακάρι, ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με ένα τρομερό σουτ στο 39’, ενώ στο 45’ ήταν εκείνος που έδωσε την ασίστ στον Μπετανκούρ για το 2-0.

Οι «πράσινοι» έδειξαν στο πρώτο μέρος ότι είχαν προβλήματα συνοχής, ενώ παράλληλα δεν είχαν διάθεση στο παιχνίδι τους, αφού με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν δημιούργησαν κάτι αξιόλογο.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν εμφανώς βελτιωμένη. Σε αυτό έπαιξαν σαφώς ρόλο οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο Γιοβάνοβιτς, με τον Βέρμπιτς να έρχεται από τον πάγκο και να απειλεί στο 64’, προτού σκοράρει στο 77’ από την άσπρη βούλα. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος μετά από όμορφη ενέργεια.

Το «τριφύλλι» εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ και κατόρθωσε να ισοφαρίσει μάλιστα τρία λεπτά αργότερα. Στο 80’ ο νεαρός Κρυπαράκος, που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο, πήρε πάσα μέσα στην περιοχή από τον Βέρμπιτς και με ωραίο τελείωμα, έκανε το 2-2.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν (62' Μπρινιόλι), Βαγιαννίδης (78' Κρυπαράκος), Πούγγουρας (62' Σιδεράς), Σάρλια (53' Μάγκνουσον), Χουάνκαρ (46' Σάντσες), Συμεωνίδης (Τσοκάι), Πέρεθ (62' Κυριόπουλος), Μπερνάρ (62' Βέρμπιτς), Παλάσιος (46' Κώτσιρας), Σαβιέρ, Σπόραρ (62' Καμπετσής).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0