Football Talk

Ολυμπιακός - Σταντάρ Λιέγης 3-3: Ανεβασμένος Μαρσέλο, βρίσκει τον εαυτό του ο Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός - Σταντάρ Λιέγης 3-3: Ανεβασμένος Μαρσέλο, βρίσκει τον εαυτό του ο Ελ Αραμπί
Φιλική ισοπαλία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σταντάρ Λιέγης, με το αποτέλεσμα να έρχεται 3-3.

Πολύ ωραίο φιλικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σταντάρ Λιέγης, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 3-3. Τα γκολ για τους «ερυθρόλευκους» ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί (Χ2) και ο Σεντρίκ Μπακαμπού, με τον Μαρσέλο να δίνει δύο ασίστ σε δύο λεπτά.

Ο Ντάβιντα άνοιξε το σκορ για τους Βέλγους, ο Ελ Αραμπί ισοφάρισε στο 58' πριν να πάρει ξανά προβάδισμα η Σταντάρ με τον Όιο (64'). Μπακαμπού (74') και Αραμπί (76') έκαναν το 3-2 με δύο ασίστ Μαρσέλο, με τον Όιο να διαμορφώνει στο 90' το αποτέλεσμα.

Ένα ματς στο οποίο ο Μίτσελ όπως ήταν απολύτως λογικό έκανε πολλές αλλαγές και δοκίμασε αρκετά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Κυρίως επιθετικά είδαμε τον Ισπανό προπονητή να τεστάρει πράγματα, αφού στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε μόνος στην κορυφή ο Πεπ Μπιέλ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε δίδυμο ο Ελ Αραμπί και ο Μπακαμπού.

Τα επιθετικά δείγματα των Πειραιωτών ήταν θετικά, όμως σίγουρα θα πρέπει να γίνει περισσότερη δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι. Σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα ελέγξουν οι άνθρωποι της ομάδας, είναι η κατάσταση του Ανδρέα Ντόι, ο οποίος πέρασε εκτός ως αλλαγή στο 42’.

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού στην Ισπανία, με το επόμενο ματς να είναι το Σάββατο (10/12) με τη Νότιγχαμ στο «Καραϊσκάκη».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0