Football Talk

Super League 2: Έκανε το 4/4 η εκπληκτική Κηφισιά, συνέχισαν με νίκες ΑΕΛ και ΠΑΟΚ Β’

Super League 2: Έκανε το 4/4 η εκπληκτική Κηφισιά, συνέχισαν με νίκες ΑΕΛ και ΠΑΟΚ Β’

Άνετη νίκη με σκορ 4-0 πήρε η Κηφισιά στην έδρα της Προοδευτικής, την ώρα που η Καλαμάτα επέστρεψε στα «τρίποντα» κόντρα στην Επισκοπή (1-0). Στο Βόρειο Όμιλο της Super League 2, ΑΕΛ και ΠΑΟΚ Β΄ έδωσαν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους.

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Κουιρουκίδη, ο οποίος σήμειωσε δύο γκολ, η Κηφισιά πήρε ακόμα μία νίκη, αυτή τη φορά με σκορ 4-0 στην έδρα της Προοδευτικής. Χάρις σε αυτό το «τρίποντο» η ομάδα του Γιώργου Πετράκη παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του Νοτίου Ομίλου της Super League, καθώς έχει το απόλυτο σε τέσσερις αγώνες. Ο Τετέι στο 51' με πέναλτι και ο Μαζουλουξής στο 89' πέτυχαν τα άλλα δύο γκολ του αγώνα.

Δύο βαθμούς λιγότερους, αλλά και ματς περισσότερο έχει η Καλαμάτα που ακολουθεί στη δεύτερη θέση. Η «μαύρη θύελλα» με γκολ του Πασά επικράτησε 1-0 της Επισκοπής εντός έδρας και έτσι επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα.

Στο Βόρειο Όμιλο ο ΠΑΟΚ Β' αν και δυσκολεύτηκε τελικά έφυγε νικητής από την έδρα του Διαγόρα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε στο 17' με πέναλτι του Μπράντονιτς, όμως η ομάδα της Ρόδου ανέτρεψε την κατάσταση στα πρώτα 15 λεπτά του δεύτερου ημίχρονου. Ωστόσο οι παίκτες του Γκαρσία αντέδρασαν και κατόρθωσαν να κάνουν κι αυτοί με την σειρά τους ανατροπή του σκορ. Τζίμας και Μπράντονιτς σκόραραν στο 69' και το 85' για δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ Β', ο οποίος παραμένει στην κορυφή με 13 βαθμούς, έναν περισσότερο από την ΑΕΛ.

Η ομάδα της Λάρισας με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο επιβλήθηκε του Θεσπρωτού στο Αλκαζάρ και έτσι συνεχίζει να είναι στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Ο Νίνο στο 33' και ο Νικολιάς στο 61' ήταν οι σκόρερ για την ΑΕΛ, που έφτασε τους 12 βαθμούς σε πέντε ματς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του ΝότιουΟμίλου:

ΠΑΟ Ρουφ - Ηρόδοτος 1-2

Ηλιούπολη - Παναχαϊκή 2-1

Απόλλων Σμύρνης - Χανιά 1-0

Αιγάλεω - Ολυμπιακός Β' 0-0

Καλαμάτα - Επισκοπή 1-0

Προοδευτική - Κηφισιά 0-4

Athens Kallithea FC-ΑΕΚ Β’ (5/12)

ΡΕΠΟ: ΟΦ Ιεράπετρας

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου:

Αναγέννηση Καρδίτσας - Νίκη Βόλου 1-0

Μακεδονικός - ΠΟΤ Ηρακλής 2-0

Βέροια ΝΠΣ - Αλμωπός Αριδαίας 1-0

ΑΕΛ - Θεσπρωτός 2-0

Παναθηναϊκός Β’ - Πανσερραϊκός 0-1

Διαγόρας - ΠΑΟΚ Β' 2-3

Απόλλων Πόντου - Απόλλων Λάρισας (5/12)

ΡΕΠΟ: Ηρακλής Λάρισας

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0