Football Talk

Μήνυμα αισιοδοξίας από τον Πελέ: «Είμαι δυνατός, έχω πίστη στο Θεό»

Μήνυμα αισιοδοξίας από τον Πελέ: «Είμαι δυνατός, έχω πίστη στο Θεό»
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Πελέ για την κατάσταση της υγείας, του σε μήνυμα που αναρτήθηκε στους επίσημους λογαριασμούς του στα σόσιαλ μίντια, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του και όσα έχουν κυκλοφορήσεις τις τελευταίες ώρες. 
Σχετικά Άρθρα

Ο Βραζιλιάνος θρύλος, μέσα από το νοσοκομείο «Άλμπερτ Άινσταϊν» του Σάο πάολο, στο οποίο νοσηλεύεται έστειλε το δικό του μήνυμα, καθησυχάζοντας τον κόσμο και λέγοντας πως παραμένει δυνατός και ακολουθεί κανονικά την θεραπεία του!

Ο Πελέ τις τελευταίες ώρες περνάει δύσκολες στιγμές με την υγεία του, σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά από δημοσιεύματα στην Βραζιλία. Αργά το βράδυ του Σαββάτου, το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ήρθε να τα διαψεύσει, εκδίδοντας ανακοίνωση πως ο 82χρονος δεν έχει παρουσιάσει επιδείνωση στην υγεία του

Ο ίδιος πριν από λίγη ώρα ανάρτησε ποστ στο ίνσταγκραμ, λέγοντας πως παραμένει δυνατός, ευχαριστώντας τον κόσμο για την στήριξη και τις ευχές του. Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα του Πελέ

«Φίλοι μου, θέλω όλοι να παραμείνουν ψύχραιμοι και αισιόδοξοι. Είμαι δυνατός, με πολλή ελπίδα και ακολουθώ τη θεραπεία μου ως συνήθως. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ιατρική και νοσηλευτική ομάδα για όλη τη φροντίδα που έλαβα.

Έχω μεγάλη πίστη στο Θεό και κάθε μήνυμα αγάπης που έλαβα από εσάς από όλον τον κόσμο με κρατάει γεμάτο ενέργεια. Και επίσης υποστηρίξτε και τη Βραζιλία στο Μουντιάλ. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0