Football Talk

Πελέ: «Δεν έχει παρουσιάσει επιδείνωση η υγεία του» σύμφωνα με το νοσοκομείο που νοσηλεύεται

Πελέ: «Δεν έχει παρουσιάσει επιδείνωση η υγεία του» σύμφωνα με το νοσοκομείο που νοσηλεύεται

Το νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», στο οποίο νοσηλεύεται ο Πελέ, έβγαλε ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Βραζιλιάνου θρύλου και όσα έχουν γίνει γνωστά τις τελευταίες ώρες. 

Σχετικά Άρθρα

Το πρωί του Σαββάτου (3/12) και κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα νέα ήταν άσχημα για την κατάσταση της υγείας του Πελέ, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Βραζιλία, ο καρκίνος που τον ταλαιπωρεί έχει κάνει μετάσταση από το έντερο σε συκώτι και πνεύμονες.

Ενώ συνέχιζαν, ότι το τελευταίο διάστημα οι χημειοθεραπείες στις οποίες υποβάλλεται δεν «πιάνουν» πλέον, καθώς ο οργανισμός του πια δεν ανταποκρινόταν. Επιπλέον είχε βγει στη δημοσιότητα ότι ο Πελέ βρίσκεται σε θάλαμο «παρηγορητικής φροντίδας στο τέλος της ζωής», ώστε να του απαλύνουν τους πόνους.

Το «Άλμπερτ Αϊνστάιν», νοσοκομείο του Σάο Πάουλο στο οποίο νοσηλεύεται ο 82χρονος, εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι η υγεία του «δεν έχει παρουσιάσει επιδείνωση» τις τελευταίες ώρες και πως ο οργανισμός του ανταποκρίνεται κανονικά στα αντιβιοτικά που λαμβάνει για τη λοίμωξη του αναπνευστικού. Δεν γίνεται όμως σαφής αναφορά σχετικά με το βασικό πρόβλημα, τον καρκινό. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0