Football Talk

«Σβήνει» ο Πελέ: Δύσκολες ώρες για τον Βραζιλιάνο σουπερστάρ! (video)

«Σβήνει» ο Πελέ: Δύσκολες ώρες για τον Βραζιλιάνο σουπερστάρ! (video)

Πολύ δύσκολες ώρες για τον «θρύλο» του ποδοσφαίρου, Πελέ, και την οικογένειά του, με τον Βραζιλιάνο να μην ανταποκρίνεται στη χημειοθεραπεία και τον καρκίνο να έχει κάνει μετάσταση στο συκώτι και τους πνεύμονές του, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από δημοσιεύματα στην «χώρα του καφέ» το Σάββατο (3/12)!

Σχετικά Άρθρα
Ο ίδιος ο Πελέ με μήνυμά του στα σόσιαλ μίντια αργά το βράδυ του Σαββάτου, φρόντισε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές και το ενδιαφέρον του και να δηλώσει πως παραμένει δυνατός και έχει πίστη στο Θεό.

Το νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» στο οποίο νοσηλεύεται ο Πελέ, λίγο νωρίτερα είχε βγάλει ανακοίνωση λέγοντας πως «δεν έχει παρουσιάσει επιδείνωση η υγεία» του Βραζιλιάνου θρύλου, αντίθετα με όσα έχουν γίνει γνωστά τις προηγούμενες ώρες
. 

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, τα νέα μόνο ευοίωνα δεν ήταν και όσο και να μην θέλαμε να το πιστέψουμε, όλα έδειχναν ότι πολύ δύσκολα θα αποφύγουμε τα πολύ άσχημα για τον Πελέ. Δημοσιεύματα στην Βραζιλία και μετέπειτα σε ολόκληρο τον κόσμο, ήθελαν τον «θρύλο» του ποδοσφαίρου να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά τη μετάσταση που έχει κάνει ο καρκίνος από το έντερο, στο συκώτι και τους πνεύμονές του.

Μάλιστα ανέφεραν ότι ο οργανισμός του δεν επιδέχεται άλλη χημειοθεραπεία και οι γιατροί προσπαθούν να τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει τους πόντους και την δύσπνοια, που έχει κάνει την εμφάνισή της. 

Σύμφωνα μάλιστα με άλλα δημοσιεύματα, στη «χώρα του καφέ», ο 82χρονος ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα, έχει τοποθετηθεί τις τελευταίες ώρες σε θάλαμο «παρηγορητικής φροντίδας για το τέλος της ζωής», ώστε να του απαλύνουν τους αφόρητους πόνους με τα πράγματα να μοιάζουν πολύ δύσκολα...

Άπαντες στον κόσμο προσεύχονται αυτές τις δύσκολες ώρες για εκείνον και φυσικά το όνομα Πελέ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των παγκόσμιων trend… Στο Κατάρ πέταξε drone, σχηματίζοντας στον ουρανό την φανέλα με τον αριθμό «10». 

Ο διάσημος πύργος σε σχήμα δαυλού στην Ντόχα του Κατάρ έχει φωταγωγηθεί προς τιμήν του μεγάλου Πελέ: 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0