Football Talk

ΑΕ Λεμεσού - ΠΑΟΚ 0-3: Θετικό πρόσημο στο δεύτερο χειμερινό «τεστ» στην Κύπρο!

ΑΕ Λεμεσού - ΠΑΟΚ 0-3: Θετικό πρόσημο στο δεύτερο χειμερινό «τεστ» στην Κύπρο!

Ο ΠΑΟΚ ήταν αποτελεσματικός και είχε καλή αγωνιστική εικόνα παρά τις αλλαγές που έκανε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και επικράτησε με 3-0 της ΑΕ Λεμεσού στο… ασπρόμαυρο Τσίρειο.

Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει χρόνο και ευκαιρίες σε πρόσωπα που δεν είχαν ενεργή παρουσία στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 την ΑΕ Λεμεσού στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση στην Κύπρο και έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Στα του αγώνα, ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος στο γήπεδο και έβγαλε ωραίες συνεργασίες, από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Στο 10’ οι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν το σκορ έπειτα από ενέργεια του Σάστρε όπου είδε τον Αουγκόυστο στην περιοχή, του μοίρασε την μπάλα και εκείνος έκανε το 1-0.
3677680.jpg

Η συνέχεια δεν άλλαξε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει το πόδι πατημένο στο… γκάζι και να σκοράρει και δεύτερο τέρμα στο 33’. Ο Κάλεντ Νάρεϊ έκανε την σέντρα και ο Νέλσον Ολιβέιρα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της Κυπριακής ομάδας για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι πολλές αλλαγές του Ραζβάν Λουτσέσκου εμφάνισαν καλή εικόνα και στο 73’ ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα στην πλάτη της άμυνας από τον Φιλίπε Σοάρες, «κρέμασε» τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Κυριακού, γράφοντας το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕ Λεμεσού (α’ ημίχρονο): Ολιβέιρα, Μπάστο, Τεϊξέιρα, Σάντος, Τζάλμα, Ζντραφκόφσκι, Παπαφώτης, Κοντινέλα, Κατσανίκλιτς, Μπεραχίνο, Σις.

ΑΕ Λεμεσού (β’ ημίχρονο): Κυριακού, Φραντζής, Μπιλοβάρ, Παντελή, Νεοφύτου, Ανδρέου, Συλβέστρου, Τσέποβιτς, Μιλιντσεάνου, Παπαφώτης (67’ Κόλιας), Ιωάννου.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Σβαμπ (60’ Κούρτιτς), Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Κάργας, Νάσμπεργκ, Τσαούσης (77’ Σελιμάι), Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Τόμας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0