Football Talk

Χάντερσφιλντ - Ολυμπιακός 0-2: Πρώτο «δείγμα» θετικό με... σφραγίδα Φορτούνη!

Χάντερσφιλντ - Ολυμπιακός 0-2: Πρώτο «δείγμα» θετικό με... σφραγίδα Φορτούνη!

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό τεστ επί ισπανικού εδάφους επικράτησε με 2-0 της Χάντερσφιλντ, με κορυφαίο τον Κώστα Φορτούνη ο οποίος άνοιξε το σκορ με πολύ όμορφο γκολ στο 39' επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Αραμπί το 2ο γκολ στο 72'.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη επί της Χάντερσφιλντ στο πρώτο από τα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην παρουσία του στην ισπανική Εστεπόνα. Σκόρερ για τους Πειραιώτες που επικράτησαν με 2-0 της ομάδας από την Championship, οι Φορτούνης (39') και Ελ Αραμπί (72)'.

Ο Μίτσελ έκανε αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα, ενώ λογικά πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την θέληση που έδειξαν ποδοσφαιριστές του, ανεξαρτήτως φυσικά τελικού αποτελέσματος. Επόμενο φιλικό για τον Ολυμπιακό, είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (4/12 στις 16:00) με αντίπαλο τη Σταντάρ Λιέγης.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε από την αρχή πολύ καλύτερα την αναμέτρηση, δείχνοντας διάθεση να πιέσει ψηλά και λίγο έλειψε να προηγηθεί με τον Μπακαμπού που νικήθηκε σε τετ α τετ από τερματοφύλακα της Χάντερσφιλντ στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα. 

Στο 26' ο ίδιος παίκτης πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Φορτούνη, αλλά αστόχησε και πάλι. Η φάση μάλιστα ξεκίνησε από εξαιρετική ενέργεια του πολύ ευδιάθετου Μαρσέλο, ο οποίος ήταν εξαιρετικός όσο πρόλαβε να αγωνιστεί, καθώς στο 59' αποχώρησε λόγω προβλήματος τραυματισμού
3677522_190047.jpgΟ Ολυμπιακός τελικά κατάφερε να προηγηθεί στο 39', με τον Φορτούνη που έφυγε από τα αριστερά, σύγκλινε προς τον άξονα και με ένα εξαιρετικό δεξί σουτ έγραψε το 1-0, με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι.
3677553_190235.jpg
Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, απόρροια και των πολλών αλλαγών από τους δύο προπονητές, με τους «ερυθρόλευκους» όμως να βρίσκουν και 2ο τέρμα στο 72ο λεπτό, κλειδώνοντας τη νίκη. Ο Βρουσάι έκανε την κίνηση από τα δεξιά, μοίρασε τη μπάλα στον ελεύθερο Ελ Αραμπί μέσα στην περιοχή, με τον Μαροκινό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. 
3677619_190244.jpg

Οι 11αδες των ομάδων

Ολυμπιακός: Κρίστινσον (46' Τζολάκης), Μαρσέλο (59' Λάιντνερ), Ρέτσος, Ντόι (70' Καλογερόπουλος), Ανδρούτσος (61' Μπόουλερ), Σαμασέκου (61' Μασούρας), Κασάμι (81' Εμβιλά), Αγκιμπού Καμαρά (70' Νταμπό), Μπιέλ (61' Βρουσάι), Φορτούνης (61' Μπουχαλάκης), Μπακαμπού (61' Αραμπί).

Χάντερσφιλντ: Μπιλοκάπιτς, Αντζορίν, Ρούφελς, Κασουμού, Χόλμς, Ρουντόνι, Γουάρντ, Τζάκσον, Λις, Σπένσερ, Χέλικ. 

Έκτορας Σταυρόπουλος
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0