Football Talk

Για την πρωτιά η Αγγλία, για το θαύμα η Ουαλία

Για την πρωτιά η Αγγλία, για το θαύμα η Ουαλία
Ενισχυμένη απόδοση από το Pamestoixima.gr στο να σκοράρει ο Χάρι Κέιν στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Μουντιάλ.

Όπως σε κάθε Μουντιάλ, έτσι και σε αυτό το όποιο αρνητικό αποτέλεσμα της Αγγλίας μεγαλοποιείται από τα Media και τον κόσμο δίνοντας ίσως μεγαλύτερη βάση από την πραγματική. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ωστόσο, εμφανίστηκε ψύχραιμος μετά το 0-0 με τις Ηνωμένες Πολιτείες λέγοντας πως «δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι να βάζουμε 6 γκολ, χρειάζεται υπομονή». Σήμερα, τα τρία Λιοντάρια αντιμετωπίζουν την Ουαλία η οποία χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Συγκεκριμένα, η Ουαλία θέλει νίκη επί της Αγγλίας και ισοπαλία στο ΙράνΗΠΑ έτσι ώστε να πανηγυρίσει την πρόκριση. Στη βαθμολογία, η Αγγλία έχει 4 πόντους, το Ιράν 3, οι ΗΠΑ 2 και η Ουαλία 1 πόντο. Οι Άγγλοι μπορούν να προκριθούν θεωρητικά και με ήττα, ωστόσο η νίκη τους εξασφαλίζει την πρωτιά στον όμιλο και ενδεχομένως μια καλύτερη διασταύρωση στην επόμενη φάση. 

12 λευκές ισοπαλίες σε Παγκόσμιο Κύπελλο για την Αγγλία- συντριπτική παράδοση

Το 0-0 κόντρα στις ΗΠΑ ήταν το 12ο για τους Άγγλους σε Μουντιάλ, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ. Κόντρα στην Ουαλία, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης η Αγγλία δεν έχει ηττηθεί ποτέ έχοντας 11 νίκες και μια ισοπαλία. Στο εύρος των 2-3 γκολ ήταν αμφότερα τα παιχνίδια των Ουαλών στο Μουντιάλ ενώ ο Χάρι Κέιν δεν έχει ακόμη βρει δίχτυα στα γήπεδα του Κατάρ. Το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας προσφέρεται από το Pamestoixima.gr σε ενισχυμένη απόδοση 2.10 ενώ η νίκη της Αγγλίας από το ημίχρονο σε συνδυασμό με Goal/Goal προσφέρεται επίσης σε ενισχυμένη απόδοση 6.00.

World Challenge με καθημερινές προσφορές* και μοναδικά έπαθλα στο Παγκόσμιο 

Σε αυτό το Παγκόσμιο σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* με το World Challenge το νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Δώρα παγκοσμίου επιπέδου. 

Παίζεις καθημερινά στο Παγκόσμιο, μαζεύεις βαθμούς και κερδίζεις σούπερ δώρα. Με το World Challenge μπορείς να γίνεις εσύ ο μεγάλος νικητής του Παγκοσμίου με καθημερινές προσφορές και μεγάλα έπαθλα. 

Και σήμερα μια μοναδική προσφορά* σε περιμένει στο World Challenge του Pamestoixima.gr. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0