Football Talk

Ολυμπιακός: Μόνο οι υπογραφές απομένουν για Ροντινέι

Ολυμπιακός: Μόνο οι υπογραφές απομένουν για Ροντινέι

Θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ροντινέι στον Ολυμπιακό με τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες. 

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Ο Ροντινέι Μαρσέλο Ντε Αλμέιδα, όπως είναι το πλήρες όνομα του, είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για την θέση του δεξιού μπακ. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος που έμεινε ελεύθερος από την Φλαμένγκο συμφώνησε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και αναμένεται σε περίπου 10 μέρες στην Ελλάδα για να πέσουν οι υπογραφές και να πιάσει δουλειά στη νέα του ομάδα. 

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στη θέση του στη Βραζιλία και βασικότατο στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες την φετινή σεζόν. Για αυτόν τον λόγο και ο Ροντινέι ήταν περιζήτητος έχοντας προτάσεις από πολλές μεγάλες ομάδες της λατινικής Αμερικής, αλλά επιθυμία του ίδιου ήταν να παίξει για πρώτη φορά ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπει συμβόλαιο διάρκεια ενάμιση έτους με δυνατότητα να επεκταθεί για ακόμα έναν χρόνο, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως για τον παίκτη έχει εξαιρετική άποψη ο Μίτσελ που πιστεύει πως ο Ροντινέι έχει τις δυνατότητες να δώσει νέες προοπτικές στο παιχνίδι της ομάδας του. 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0