Football Talk

Νέος πρόεδρος της Γιουβέντους ο Τζανλούκα Φερέρο!

Νέος πρόεδρος της Γιουβέντους ο Τζανλούκα Φερέρο!
Ανακοινώθηκε ο διάδοχος του Αντρέα Ανιέλι στον προεδρικό θώκο της Γιουβέντους.
Ραγδαίες οι εξελίξεις στο «στρατόπεδο» της Γιουβέντους. Μόλις λίγες ώρες, μετά την αποχώρηση του Αντρέα Ανιέλι από τη θέση του προέδρου, αλλά και σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου, φαίνεται πως βρέθηκε ο διάδοχός του.

Παρά τις αρχικές φήμες, για τοποθέτηση κάποιας παλαιότερης δόξας του συλλόγου στην εν λόγω θέση (ακούστηκε το όνομα του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο), αποφασίστηκε να είναι κάποιος τεχνοκράτης. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Τζανλούκα Φερέρο, όπως αποφάσισε η Exor, η εταιρεία των Ανιέλι, στην οποία υπάγονται οι μετοχές της Γιουβέντους.

Ο Φερέρο είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Fenera Holding, αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Banca del Piemonte και μέλος του διοικητικού συμβουλίου σε Italia Independent Group, Lol srl και Pygar.

Η επισημοποίηση αυτής της απόφασης αναμένεται να γίνει στις 18 Δεκεμβρίου, όταν και θα ανακοινωθούν όλα τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της «Γηραιάς Κυρίας».

Όπως γίνεται αντιληπτό, η τοποθέτηση ενός ανθρώπου των επιχειρήσεων στο συγκεκριμένο πόστο, σχετίζεται άμεσα με την ανάγκη «τακτοποίησης» των οικονομικών του συλλόγου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0