Football Talk

Σοκαριστικές εικόνες από την Τουρκία: Φωτοβολίδα ευθείας βολής σε οπαδό - Τερματοφύλακας χτυπήθηκε με το σημαιάκι του κόρνερ! (video)

Σοκαριστικές εικόνες από την Τουρκία: Φωτοβολίδα ευθείας βολής σε οπαδό - Τερματοφύλακας χτυπήθηκε με το σημαιάκι του κόρνερ! (video)
Τρομακτικές εικόνες και βίντεο από την Τουρκία και την αναμέτρηση ανάμεσα στην Γκεζτεπέ και την Αλτάι κάνουν το γύρο του διαδικτύου, με οπαδό να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και να... σπάει το σημειάκι του κόρνερ στο κεφάλι τερματοφύλακα. Και στις κερκίδες η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου με φίλαθλο να δέχεται φωτοβολίδα ευθείας βολής στο κεφάλι (!). Τρεις συνολικά οι τραυματίες, ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση.
Η βία στην πιο ωμή της μορφή, με τις εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου πραγματικά να σοκάρουν. 
Πιο συγκεκριμένα, στον αγώνα της Γκεζτεπέ απέναντι στην Αλτάι για την Β' κατηγορία του τουρκικό πρωταθλήματος και σε μία διακοπή που είχε μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο το ασθενοφόρο, οπαδός των γηπεδούχων εισέβαλε  στο χορτάρι και... έσπασε κυριολεκτικά το σημαιάκι του κόρνερ στο κεφάλι του τερματοφύλακα της Αλτάι.
Σαν να μην έφτανε αυτό το έκτροπο, στις κερκίδες οι μάχες ήταν ακόμα πιο «σκληροπυρηνικές» και πιθανότατα μοιραίες για έναν οπαδό, ο οποίός δέχτηκε φωτοβολίδα ευθείας βολής στο κεφάλι. Από το επεισόδια, τραυματίστηκαν συνολικά τρεις άνθρωποι με την κατάσταση της υγίειας του άτυχου άνδρα να «κρέμεται από μια κλωστή».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0