Football Talk

ΠΑΟΚ: Κανονικά οι Νάρεϊ, Τσαούση και Λύρατζη στην χειμερινή προετοιμασία στην Κύπρο

ΠΑΟΚ: Κανονικά οι Νάρεϊ, Τσαούση και Λύρατζη στην χειμερινή προετοιμασία στην Κύπρο

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις και ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει για την Κύπρο και την χειμερινή προετοιμασία, τους Νάρεϊ, Τσαούση και Λύρατζη που προέρχονται από τραυματισμούς.

Μετά από δεκαήμερη άδεια που είχε δώσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου λόγω διακοπής, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις ενόψει της προετοιμασίας στην Κύπρο.

Μοναδικοί απόντες από το χθεσινό πρόγραμμα ήταν οι διεθνείς (Κούρτιτς, Ίνγκασον, Ντάντας, Κωνσταντέλιας, Παναγιώτου, Κουλιεράκης και Μπαλωμένος), οι οποίοι βέβαια θα είναι κανονικά στην διάθεση του Ρουμάνου για τη αποστολή στην Κύπρο.

Εκτός είναι και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος συμμετέχει με την εθνική Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και θα πάρει μία άδεια πριν επιστρέψει και εκείνος στην «ασπρόμαυρη» καθημερινότητα.

Επίσης, ο Τσαούσης και ο Νάρεϊ έκαναν τεστ ετοιμότητα και ατομικό υψηλής έντασης, ενώ ο Λύρατζης δούλεψε μόνος του. Και οι τρεις παίκτες, όμως, θα είναι κανονικά στην αποστολή για την χειμερινή προετοιμασία, ενώ αναμένεται εκεί να μπουν σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Αξίζει να τονιστεί, ότι ο Νέλσον Ολιβέιρα, έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης και σήμερα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0