Football Talk

Λίβερπουλ: Θέλει μέσο της Γιουβέντους και προσφέρει αντάλλαγμα τον Τσιμίκα!

Λίβερπουλ: Θέλει μέσο της Γιουβέντους και προσφέρει αντάλλαγμα τον Τσιμίκα!

Η Λίβερπουλ ψάχνει τρόπους να ενισχύσει το ρόστερ της με παίκτες στα χαφ και δημοσίευμα του Calciomercato αναφέρει ότι είναι έτοιμη να «ανταλλάξει» τον Κώστα Τσιμίκα για να το πετύχει αυτό.

Το πρόβλημα της Λίβερπουλ στη γραμμή του κέντρου είναι έντονο τη φετινή σεζόν και ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να κάνει μια ανανέωση στο ρόστερ, αφού οι μόνοι κεντρικοί χαφ της ομάδας που βρίσκονται σε μια «καλή» ηλικία είναι ο Ναμπί Κεϊτά και ο δανεικός από τη Γιουβέντους, Άρθουρ Μέλο, οι οποίοι όμως έχουν αγωνιστεί μόλις 20 λεπτά στο πρώτο μισό της σεζόν.

Έτσι, οι «κόκκινοι» αναγκάζονται να βγουν στο… ψάξιμο για έναν κεντρικό χαφ που θα καλύψει τα όποια κενά υπάρχουν. Μια τέτοια επιλογή φαίνεται πως είναι ο Αντριέν Ραμπιό. Ο Γάλλος μέσος που σκόραρε και μοίρασε ασίστ στην πρεμιέρα της Γαλλίας στο Μουντιάλ, έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και όπως δήλωσε ο ίδιος «δεν ξέρει τι θα φέρει το μέλλον και πως υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει από τη Γιούβε».

Αυτή τη πιθανότητα λοιπόν εξετάζει ο Κλοπ, ο οποίος όμως δεν θέλει να περιμένει ως το καλοκαίρι για να ντυθεί ο Ραμπιό στα «κόκκινα», αλλά σκέφτεται να προσφέρει ως αντάλλαγμα στη Γιουβέντους τον Κώστα Τσιμίκα, με σκοπό να αποκτήσει τον Γάλλο από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0