Football Talk

Ολυμπιακός: Τα φιλικά στην Ισπανία και η επιστροφή του Βατσλίκ

Ολυμπιακός: Τα φιλικά στην Ισπανία και η επιστροφή του Βατσλίκ

Απέναντι σε Χάντερσφιλντ και Σταντάρ Λιέγης θα δοκιμαστεί ο «νέος» Ολυμπιακός στο διάστημα της παραμονής του στην Ισπανία.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Ακολουθώντας εντελώς διαφορετική προσέγγιση συγκριτικά με ότι έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς το καλοκαίρι με τα 6 φιλικά παιχνίδια σε 9 ημέρες, ο Μίτσελ αποφάσισε στην χειμερινή προετοιμασία οι «ερυθρόλευκοι» να δώσουν στο ίδιο διάστημα μόλις δύο φιλικά τεστ. Το πρώτο θα είναι απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης την 1η Δεκεμβρίου και το δεύτερο με αντίπαλο την Χάντερσφιλντ στις 4 του ίδιου μήνα.

Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί πως η ομάδα του έχει μεγαλύτερη ανάγκη για δουλειά  στις προπονήσεις και για αυτό τον λόγο αποφάσισε η ομάδα του να μην δώσει επιπλέον παιχνίδια στο διάστημα παραμονής της στην Ανδαλουσία. Εξάλλου είναι προγραμματισμένο για τις 10 Δεκέμβριου το κρας τεστ με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» περιμένουν να δουν πολύ βελτιωμένη την ομάδα στο δεύτερο μισό της σεζόν καθώς εκτός από την προετοιμασία που τόσο είχε ανάγκη γίνεται μεγάλη προσπάθεια ώστε να έρθουν και οι κατάλληλες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.  Σε ότι αφορά το κομμάτι των μεταγραφών προτεραιότητα φαίνεται πως αποτελεί η απόκτηση δύο πλάγιων μπακ, κάτι που μαρτυρά και η λύση της συνεργασίας με τον Σίμε Βρσάλκο.

Από κει και πέρα, αξίζει να αναφερθεί πως στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον και ο Τόμας Βατσλίκ ο οποίος θα συνεχίσει στον Ρέντη το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε. Ακόμα είναι δύσκολο να εκτιμηθεί με ακρίβεια  η επιστροφή του, ωστόσο αυτή φαίνεται πως δεν θα συμβεί νωρίτερα από τις αρχές του Φλεβάρη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0