Football Talk

Ισραήλ - Κύπρος 2-3: Επιστροφή στις νίκες με ψυχωμένη εμφάνιση! (video)

Ισραήλ - Κύπρος 2-3: Επιστροφή στις νίκες με ψυχωμένη εμφάνιση! (video)
«Φρένο» στα αρνητικά αποτελέσματα έβαλε απόψε η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, η οποία επικρατώντας με 3-2 εκτός έδρας του Ισραήλ, σημείωσε την τρίτη της νίκη σε διάστημα οκτώ μηνών.
Φιλικό «διπλό» ψυχολογικής σημασίας για την Κύπρο, η οποία μετά τις ήττες από Βουλγαρία (16/11 φιλικό) και Κόσοβο (27/9 Nations League), αναζητούσε το αποτέλεσμα που θα της... αναπτερώσει το ηθικό. Παρά το γεγονός πως η νίκη ήταν «φιλική», οι Κύπριοι δεν πήραν εύκολα το αποτέλεσμα, γνωρίζοντας σημαντική αντίσταση από το μαχητικό Ισραήλ

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Χαραλάμπους να αιφινιδιάζει στην κίνηση τον Ντανιέλ με «τακουνάκι». Εικοσιδύο λεπτά αργότερα, ο Πίττας θα διπλασιάσει τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους, με περίτεχνο πλασέ από κοντά.





Οι Ισραηλινοί προέβαλαν αντίσταση, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα μετά την ανάπαυλα. Στο 66' ο Γκλουχ κατάφερε να μειώσει για τους γηπεδούχους, με τον Μπαρίμπο ένα λεπτό αργότερα να ισοφαρίζει. Η Κύπρος ωστόσο παρέμεινε απτόητη στο παιχνίδι της, πετυχαίνοντας ψυχωμένο γκολ στο 82' με τον Ιωάννου. Το 2-3 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τους Κύπριους να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη μετά τον Σεπτέμβριο. 

Κύπρος:(Τιμούρ Κετσπάγια) Δημητρίου, Ανδρέου, Γκόγκιτς, Αντωνιάδης, Αντωνίου, Γουίλερ (88' Οικονομίδης), Ντ. Σπόλιαριτς (76' Μάμας), Κυριάκου (72' Ιωάννου), Κάστανος (76' Μ. Σπόλιαριτς, 88' Παναγιώτου), Πίττας (72' Χριστοφή), Χαραλάμπους

www.bnsports.gr



















Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0