Football Talk

Μέσι – Ρονάλντο: Το backstage της φωτογράφισης και η διόλου τυχαία τοποθέτηση των πιονιών στη σκακιέρα! (video)

Μέσι – Ρονάλντο: Το backstage της φωτογράφισης και η διόλου τυχαία τοποθέτηση των πιονιών στη σκακιέρα! (video)

Η Louis Vuitton μοιράστηκε με τον κόσμο backstage υλικό από την φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και όπως αποδεικνύεται από τα πλάνα οι δύο τους δεν συναντήθηκαν ποτέ! Παράλληλα, χρήστης στο Twitter αποκάλυψε το «κρυφό μήνυμα» που υπάρχει πίσω από την τοποθέτηση των πιονιών πάνω στη σκακιέρα.

Οι δύο κορυφαίοι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές στην υφήλιο φωτογραφήθηκαν για χάρη της Louis Vuitton και χάρισαν στον κόσμο μια εικόνα που θα μείνει στην ιστορία.

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο πάνω από μια σκακιέρα, σκεπτόμενοι την επόμενή τους κίνηση. Μια στιγμή που «ταξίδεψε» σε δευτερόλεπτα σε όλο τον πλανήτη και αρκετοί την χαρακτήρισαν ως τη «φωτογραφία του αιώνα».

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίησή της, η Louis Vuitton μοιράστηκε με τον κόσμο του Ίντερνετ το backstage της φωτογράφισης και από ό,τι φαίνεται στα πλάνα Μέσι και Κριστιάνο δεν βρέθηκαν ποτέ στο ίδιο μέρος, οπότε η εικόνα δεν αποτελεί «προϊόν» ενός μόνου «κλικ» της Άνι Λέμποβιτς. Κι όμως αυτό δεν σημαίνει ότι παύει να είναι ένα «αριστούργημα».

Στο βίντεο, οι δύο σταρ μιλούν για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπου αμφότεροι θα συμπληρώσουν πέντε παρουσίες σε τελική φάση της διοργάνωσης και θα μπουν έτσι σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ. Παράλληλα, ο καθένας τους αποκαλύπτει ποια ήταν η κορυφαία στιγμή της καριέρας τους με το εθνόσημο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέφερε ότι η κατάκτηση του Euro το 2016 με την Πορτογαλία θα του μείνει αξέχαστη, ενώ για τον Λιονέλ Μέσι η αναγνώριση που λαμβάνει από τον λαό της Αργεντινής δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Πέραν όμως του backstage, μεγάλο ενδιαφέρον έχει κι ένα Tweet που έγινε από κάποιον χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης και αφορά τον τρόπο που έχουν τοποθετηθεί τα πιόνια στην σκακιέρα για τη φωτογραφία. Όπως φαίνεται, η συγκεκριμένη επιλογή δεν έγινε... τυχαία!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια αναπαράσταση της «μάχης» μεταξύ δύο μεγάλων σκακιστών, του Μάγκνους Κάρλσεν και του Χικάρου Νακαμούρα, η οποία έλαβε χώρα το 2017 και έληξε δίχως νικητή. Ίσως με αυτό τον τρόπο λοιπόν η Louis Vuitton θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, για το «ντιμπέιτ» που αφορά τον G.O.A.T και πως μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι δεν πρόκειται να υπάρξει νικητής!

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0