Football Talk

Super League 2: Ρετρό μάχες δίχως φαβορί - Όλα τα φώτα σε Λάρισα και Σέρρες

Super League 2: Ρετρό μάχες δίχως φαβορί - Όλα τα φώτα σε Λάρισα και Σέρρες
Συνεχίζεται η δράση της Super League 2 και η 3η αγωνιστική περιλαμβάνει σπουδαίες μονομαχίες στον Βόρειο ΌμιλοΛάρισα εναντίον Νίκης Βόλου και ο Πανσερραϊκός απέναντι στον Ηρακλή, δύο αναμετρήσεις κομβικές για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Mία μέρα πριν την πρώτη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου (19/11), το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στην δεύτερη κατηγορία, όπου το θεσσαλικό ντέρμπι και η μακεδονική μάχη αναμένεται να χαρίσουν συγκινήσεις. Τέσσερις ομάδες με φιλοδοξίες, οι τρεις εκ των οποίων δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να πετάξουν βαθμούς... εξαιτίας και του οκνηρού ξεκινήματος τους στο φετινό πρωτάθλημα.

ΑΕΛ - Νίκη Βόλου (15:00)

Το παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλίας, το οποίο συμπλήρωσε 55 χρόνια ζωής, ανάμεσα σε δύο πόλεις οι οποίες λατρεύουν να μισιούνται. Η παράδοση γέρνει ξεκάθαρα υπέρ της Λάρισας η οποία δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τη Νίκη, μετρώντας 10 νίκες και 5 ισοπαλίες. Παρ' όλα αυτά η κάθε περίσταση είναι διαφορετική και δεδομένης της - εκτός προγράμματος - ήττας από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, οι παίκτες του Παναγιώτης Γκουτσίδη είναι αυτοί που θα παραταχθούν με άγχος και προαπαιτούμενο την νίκη.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα της Μαγνησίας κατεβαίνει στο καυτό Αλκαζάρ για να υπερασπιστεί την ιστορία της και με στόχο το πρώτο της φετινό τρίποντο, το οποίο θα την φέρει στους τέσσερις βαθμούς... έναν παραπάνω απ' ότι έχουν οι «βυσσινί». Προέρχεται από ισοπαλία απέναντι στην Βέροια, ενώ όπως είπε και ο αθλητής της Σταύρος Τσουκαλάς«η μάχη με την ΑΕΛ αποτελεί ευκαιρία για μία νέα αρχή».
ΛΑΡΙΣΑ-ΝΙΚΗ_1.jpg

Πανσερραϊκός - Ηρακλής Θεσσαλονίκης (13:45)

Πολύ θετικό το ξεκίνημα των Σερραίων οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετρώντας μία ισοπαλία και μία επικράτηση. Προέρχονται από διπλό που αποκόμισαν στην έδρα του Αλμωπού Αριδαίας (σ.σ. 0-1), γεγονός που τους φέρνει ισόβαθμους με τον Παναθηναϊκό Β' και τον ΠΑΟΚ Β' (4 β.). Στα αρνητικό σκέλος τις υπόθεσης... ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα έχει να διαχειριστεί έξι απουσίες, μεταξύ των οποίων και ο Βίκτορ Στίνα που βρίσκεται εκτός λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική Ρουμανίας.

Από πλευράς του ο «Γηραιός» δεν αγωνίστηκε στην δεύτερη αγωνιστική, συνεπώς παραμένει με την πικρία της ισοπαλίας από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ψάχνει την παρθενική φετινή του νίκη σε μία εβδομάδα που κρίθηκε επεισοδιακή, λόγω του ξαφνικού διαζυγίου με έναν από τους πιο εμβληματικούς παίκτες της ομάδα, τον Μανώλη Παπαστεριανό. Το έργο του Ηρακλή θα είναι δύσκολο, ωστόσο θα έχει στο πλευρό του εκατοντάδες φιλάθλους που θα ταξιδέψουν από την Θεσσαλονίκη!
iraklis-panserraikos-200322.jpg

Υ.Γ. Αδιανόητο το γεγονός ότι η ΕΡΤ καλύπτει το πρωτάθλημα και αδυνατεί να δείξει το ΑΕΛ - Νίκη Βόλου. Πέραν του γεγονότος ότι η Λάρισα έχει κοινό και τίτλους, στο κάδρο μπαίνει και η ομάδα της Νέας Ιωνίας, της οποίας οι φίλοι δεν θα ταξιδέψουν στην γειτονική πόλη άρα κατά συνέπεια δεν θα μπορέσουν με κανένα δυνατό ή αδύνατο τρόπο να παρακολουθήσουν τους παίκτες τους εν δράσει.

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0