Football Talk

«Μόνο με τον Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα θα επιστρέψει ο Μέσι»

«Μόνο με τον Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα θα επιστρέψει ο Μέσι»
Η «El Nacional» γράφει πως ο Μέσι θα γυρίσει στην Μπαρτσελόνα, υπό τη προϋπόθεση ότι ο Τσάβι θα είναι στον πάγκο της ομάδας.
Ο Μέσι έχει ένα και μοναδικό στόχο φέτος και αυτός είναι η κατάκτηση του Μουντιάλ 2022. Φέτος στο Κατάρ θα είναι η τελευταία προσπάθεια του Αργεντίνου θρύλου να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο και έχει στρέψει την προσοχή του αποκλειστικά σε αυτό.

Βέβαια, ο Μέσι, θα απασχολήσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο (ότι και αν γίνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο) και στο τέλος της χρονιάς. Το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει και πολλά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι θα γυρίσει στην Μπαρτσελόνα, με τον πρόεδρο της ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα να έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να επιστρέψει ο Αργεντινός.

Σύμφωνα με την «El Nacional», υπάρχει μία προϋπόθεση για να επιστρέψει στους «Μπλαουγκράνα». Θα πρέπει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας ο Τσάβι. Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν καθημερινή επικοινωνία, με τον coach της Μπαρτσελόνα να προσπαθεί να πείσει τον παλιό του συμπαίκτη να επιστρέψει στη Βαρκελώνη.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0