Football Talk

Ήττα για το Μεξικό λίγο πριν τη πρεμιέρα του Μουντιάλ, με τον Γκουαρδάδο να γράφει ιστορία!

Ήττα για το Μεξικό λίγο πριν τη πρεμιέρα του Μουντιάλ, με τον Γκουαρδάδο να γράφει ιστορία!

Το Μεξικό ηττήθηκε από τη Σουηδία (2-1) σε φιλική αναμέτρηση λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ, με τον Μαρτίνο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές. Στον πάγκο παρέμεινε ο Πινέδα της ΑΕΚ, ενώ ο Αντρές Γκουαρδάδο έγραψε ιστορία.

Σε φιλικό αγώνα που έλαβε χώρα στη Χιρόνα της Ισπανίας, η Σουηδία επικράτησε με σκορ 2-1 του Μεξικό λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα των «ελ τρι» στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Τόσο το Μεξικό, όσο και η Σουηδία βέβαια δεν χρησιμοποίησαν τα μεγάλα «αστέρια» τους από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, με τους δύο προπονητές να θέλουν να δώσουν χρόνο συμμετοχής και να τεστάρουν την ετοιμότητα αρκετών παικτών.

Μεταξύ τους, ο Ραούλ Χιμένεθ, ο οποίος είχε να αγωνιστεί από τις 31 Αυγούστου με τη Γουλβς, όμως ο Μαρτίνο τον κάλεσε στο Μουντιάλ και μάλιστα αγωνίστηκε στο φιλικό για ένα ημίχρονο. Αντίθετα, ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ παρέμεινε στον πάγκο καθόλη τη διάρκεια του ματς. Φυσικά, ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στον Αντρές Γκουαρδάδο, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στην ανάπαυλα και χάρις σε αυτή τη συμμετοχή, έφτασε τις 178 με το εθνόσημο του Μεξικό, όντας πλέον ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες εμφανίσεις στην ιστορία της χώρας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρόντεν ήταν αυτός που «άνοιξε» το σκορ στο 54’ για τη Σουηδία, με τον Βέγκα να ισοφαρίζει πέντε λεπτά αργότερα (59’) για το Μεξικό. Ο δημιουργός ωστόσο του πρώτου γκολ για τους Σκανδιναβούς, Σβάνμπεργκ, ήταν αυτός που στο 84’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0