Football Talk

Το Βέλγιο με στόχο τη μεγάλη διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Το Βέλγιο με στόχο τη μεγάλη διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Εκατοντάδες επιλογές από το Pamestoixima.gr 

26 ποδοσφαιριστές, έξι εκ των οποίων με περισσότερες από 100 συμμετοχές, ρόστερ με ανεξάντλητες επιλογές, ποιότητα, εμπειρία αλλά και ταυτόχρονα νεανικό ενθουσιασμό. Είναι η αποστολή του Βελγίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ σε έναν φαινομενικά βατό όμιλο που μπορεί να δημιουργήσει τις βάσεις για μια διάκριση. Είναι αρκετές οι συνεχόμενες διοργανώσεις στις οποίες οι «κόκκινοι διάβολοι» παρουσιάζονται ως ένα από τα φαβορί ή υπολογίσιμα Outsider για την κατάκτηση του παγκοσμίου Κυπέλλου. Στη φετινή διοργάνωση, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνες είναι 9ο φαβορί για τον τίτλο με το Pamestoixima.gr να προσφέρει την κατάκτηση του τροπαίου από το Βέλγιο σε απόδοση 15.00., πάρα πολύ κοντά σε Ολλανδία και Πορτογαλία που προσφέρονται στο 13.00. 

Η τεράστια ποιότητα του ρόστερ

Που μπορεί να φτάσει η φετινή ομάδα; Ποιο το όριο της ; Την απάντηση μπορούν να τη δώσουν πολλοί. Ο εξαιρετικός Τιμπό Κουρτουά της Ρεάλ Μαδρίτης στο τέρμα, ο άνθρωπος που καθόρισε με τις επεμβάσεις του τον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν θα υπάρξει ποτέ άλλος τερματοφύλακας που να κατακτήσει μια Χρυσή μπάλα. Ο πολύπειρος Γιαν Βερτόνχεν στην άμυνα, στην τελευταία -πιθανότατα- μεγάλη διοργάνωση της καριέρας του, δεδομένου ότι οδεύει πλέον στα 36. Ο μαέστρος Κέβιν Ντε Μπρόινε στο κέντρο, ο καλύτερος πασέρ στον κόσμο, ένας ασύλληπτα εγκεφαλικός παίκτης που με μια σκέψη, μια κίνηση, μια προσποίηση μπορεί να αλλάξει την ιστορία ενός αγώνα και μιας διοργάνωσης. Το τανκ που ακούει στο όνομα Ρομέλου Λουκάκου, σχεδόν ασυναγώνιστος αν πάρει την μπάλα με πλάτη και με εκτελεστική δεινότητα που σπάνια συναντάται στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Και βεβαίως η μεγάλη κλάση του Αζάρ, καθώς και η νέα εξαιρετικά ταλαντούχα γενιά των Ζερεμί Ντοκού και Τσάρλς Ντε Κετελάρε. 

Ενισχυμένη απόδοση από το Pamestoixima.gr για τους 7 βαθμούς του Βελγίου 

Το Βέλγιο βρίσκεται στον 6ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και είναι αναμφίβολα στη θέση του οδηγού βάσει των υπόλοιπων αντιπάλων, ακόμα και αν στον όμιλο βρίσκεται η φιναλίστ του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, Κροατία. Καναδάς και Μαρόκο συμπληρώνουν την τετράδα ενός ενδιαφέροντος ομίλου που δύναται να δημιουργήσει μεγάλες συγκινήσεις. Στις 23 Νοεμβρίου, το Βέλγιο αντιμετωπίζει τον Καναδά, στις 27 το Μαρόκο και την 1η Δεκεμβρίου την Κροατία. Το να πραγματοποιήσει δύο νίκες και να φέρει μια ισοπαλία, δηλαδή να συγκεντρώσει 7 βαθμούς στον όμιλο  προσφέρεται με ενισχυμένη απόδοση από το Pamestoixima.gr. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0